fbpx
volle supermaan in stier

Volle supermaan in Stier, 14 november 2016

Het is weer volle maan. Altijd een mooi moment om even stil te staan bij wat zich in je leven, en daar omheen, afspeelt. De maan heeft veel meer invloed op ons dan we vaak bewust van zijn. Elke volle maan heeft een andere werking door haar specifieke stand op dat moment. In de nacht van 13/14 november is het een volle supermaan in stier. Sinds tijden is de maan niet zo helder en dichtbij de aarde geweest. Een bijzondere maan! Lees hier wat dit betekent.

Inzicht 1: in balans op weg naar onze ware identiteit

Deze volle supermaan in stier zet vragen over onze ware identiteit in het licht. Wat zijn jouw waarden, waar geloof jij in? Wat zegt je hart? Grote lessen over wie wij nu werkelijk zijn, maar ook de wereld in zijn geheel. Een tijd die je helpt te transformeren in de ware Jij. Stier is een praktisch, aards en evenwichtig teken; gericht op het hitten van de bullseye zodat jij je doelen en dromen kunt waarmaken. Ook al brengt een volle maan emoties, Stier zorgt voor een balancerend en kalmerend effect. Zij zet je terug in je lichaam, geeft je aardse kracht en versterkt je eigenwaarde. Vertrouw op je lichaam en de signalen die het je nu geeft. Vertrouw op de inzichten die je nu krijgt.

Op zoek naar een mindful cadeau voor de feestdagen? Geef een Reiki Healing cadeau!  

Inzicht 2: tijd om ideeën om te zetten in praktische zaken

Omdat de Stier invloed heel aards en praktisch is, vraagt ze ons echt in het nu te leven. Connect met de aarde, ga terug naar jezelf en met name naar je fysieke lichaam. Tijdens volle maan is het gemakkelijk weg te vliegen, maar dit keer stimuleert zij ons gegrond te blijven in de huidige realiteit. We worden geholpen om dingen vanuit een logisch perspectief te benaderen en ideeën en inzichten om te zetten in praktische zaken. Een aardse zaak die nu kan opspelen zijn financiën. Verzet en ontloop je financiële zaken niet en vertrouw erop dat we in overvloed leven. Wees verstandig, maar zet het niet vast en laat het stromen. Dan kunnen we ontvangen!    

Inzicht 3: we leven in overvloed, je dromen worden werkelijkheid

De aarde leeft in essentie in overvloed, vertrouw daarop. Wees dankbaar voor alles wat we nu hebben. En omdat Stier aards is en dit element versterkt, kan je nu de grondslag leggen voor dat wat je wilt manifesteren. Schrijf je dromen en wensen op en geef ze mee met deze volle supermaan in Stier. Zij zal je helpen ze werkelijkheid te laten worden. Open je hart, sta in je kracht en maak jezelf klaar voor overvloed. Wees niet bang, je bent het waard! We zijn het allemaal waard om in overvloed te leven. Dus neem naast jezelf, ook anderen en de wereld mee en er zal zich nog meer overvloed ontluiken.

Happy full moon!!

Waar we deze wijsheid over de volle supermaan in stier vandaan hebben

Wij halen deze wijsheid elke maand van de fijne site Mystic Mamma. Zie hier hun uitgebreide blog over deze volle super maan in Stier. Dit keer hebben we ook mooie aanvullende inzichten gevonden bij forever conscious.

Lees hier meer over de verschillende standen van de maan en hier een mooi nieuwe maan en volle maan ritueel.

Op zoek naar een mindful cadeau voor de feestdagen? Geef een Reiki Healing cadeau!  


Gepost onder Spiritualiteit & Wetenschap met de tag Volle maan

Jane Shaw

door Jane Shaw

Reacties