fbpx
lionsgate 2017

Lionsgate 8 augustus 2017: geniet en wees mens

Elk jaar vindt er op 8 augustus (8-8) de Lionsgate plaats. Klinkt heel mysterieus, en dat is het ook. Althans, het is natuurlijk maar net hoe je het bekijkt. Dus, wat is de Lionsgate? En waar staat hij dit jaar voor? In dit blog wat toelichting over de kracht van en kans die de Lionsgate ons biedt.

Wat is de Lionsgate

Elk jaar bewegen de zon, de aarde en de ster Sirius naar bepaalde punten in kosmos waarbij ze de Lionsgate activeren. Het gaat om de periode tussen 26 juli en 12 augustus, waar de energie het sterkst is op 8 augustus. De uitlijning van de standen van de zon, de aarde en Sirius creëren een harmonieuze portal (kosmische opening) die materie en antimaterie met elkaar verbindt.

Het is een opening voor iedereen om zich te verbinden met het universum en het weten dat we één geheel zijn.

De energie die vrijkomt is vol met licht en liefde die onze spirituele ontwaking versterkt, en nieuwe inzichten en/of nieuw bewustzijn activeert. De naam Lionsgate komt van het sterrenbeeld Leeuw, omdat de zon op dit moment in dit sterrenbeeld staat.

Lionsgate 2017: geniet van het mens-zijn

Tijdens een Lionsgate staan grote topics – zoals relaties, werk, gezondheid – letterlijk in het licht en worden uitvergroot. Het is een uitnodiging om stil te staan en werkelijk te voelen waar je nu staat. En waar wil je staan? En bovenal, waar word je nu echt blij van? Waar gaat jouw authentieke hart van kloppen?

Dit jaar staat de Lionsgate in het thema van mens-zijn. We zijn hier om het aardse leven volledig te ervaren. En van te genieten! Dit vergeten we echter vaak door alle drukte van de dag. We rennen, we vliegen, we plannen. We worden nu uitgedaagd om stil te staan en na te denken over de volgende vragen:

  • Wat maakt jou nu werkelijk blij?
  • Wat wil jij uit het leven halen en ervaren?
  • Waar wil jij voor staan in dit leven?

De volle maan op 7 augustus maakt het extra krachtig

Deze Lionsgate wordt als extra krachtig ervaren omdat het direct plaatsvindt na de volle maan van 7 augustus. Volle maan is een periode waarin vaak meer dingen zien, voelen en ervaren. In samenwerking met deze Lionsgate is het voor ons allen een extra krachtige en mooie kans om ons te ontdoen van onnodige emotionele lasten, en zo geheeld en met openblik nieuwe kansen aan te gaan.

We zijn de regiseur van ons eigen leven!

We haalden deze wijsheid o.a. van Forever Conscious

Jane Shaw

door Jane Shaw

Reacties