fbpx
Jupiter in Boogschutter

Jupiter in Boogschutter: pak je koffers maar in

Natuurlijk is het altijd tijd om te reizen. En moet je gewoon helemaal zelf weten wanneer je dat doet. Bij House of Awareness zijn we er allemaal dol op. Het geeft ons nieuwe inzichten, groei en geluk. Als we naar de sterren kijken, is het nu het juiste moment om te reizen. De geluksplaneet Jupiter staat in reislustige Boogschutter voor de komende twaalf maanden. Pak je koffer maar in!

Ontpoppen tot vlinder

De verplaatsing van Jupiter is astrologisch gezien heel bijzonder. Deze planeet stond eerst in Schorpioen, een hele andere energie. De komende twaalf maanden kunnen we onszelf gaan laten zien, als een rupsje die zich ontpopt als vlinder. We gaan alles zonnig en optimistisch zien, onze innerlijke Boogschutter komt bij ons allemaal naar boven. Dat past heel goed bij ons thema Expansion & Duality, die 22 november begon en 21 december eindigt. 

Twaalf jaar geleden

Jupiter komt elke twaalf jaar langs bij elk teken. Dus het is best speciaal dat we nu deze grotere verandering tegemoet gaan. Of eigenlijk, we zitten er al midden in. Je kan gaan kijken naar wat je twaalf jaar geleden deed. Hoe stond je in het leven? Wat gebeurde er? Thema’s van toen kunnen weer terug gaan komen.

De komende twaalf maanden kunnen we onszelf gaan laten zien, als een rupsje die zich ontpopt als vlinder

Horizon verbreden

Met Jupiter in Boogschutter willen we graag nieuwe ideeën opdoen en onze horizon verbreden. We mogen verder kijken dan onze neus lang is. Pak je wereldkaart erbij en prik een punaise met je ogen dicht. Of leer een andere taal, ga in gesprek met mensen van andere culturen en achtergronden. Zolang het maar je geest verruimt.

Nieuwe manieren van reizen

Het zou ook niet gek zijn als de reissector gaat ontploffen. In twaalf jaar tijd hebben we namelijk nieuwe manieren gevonden om te reizen, denk aan hogesnelheidstreinen of zelfs Tesla’s hyperloop. Tijd is een illusie, zeg ik altijd, en dit kan meer en meer werkelijkheid worden tijdens dit jaar.

Anders leren en werken

Een Boogschutter wil vrij zijn en dus kan onze manier van werken ook gaan veranderen. Online academy’s zouden populairder kunnen gaan worden. Op deze manier transformeren we in leren en werken. We hoeven niet meer op een vaste locatie achter een bureautje te werken. En als dat wel moet, dan zoeken we wel manier om meer vrijheid te ervaren. Het traditionele 9-tot-5 ritme gaat steeds meer verdwijnen.

Idealen uitspreken

Het vurige Boogschutter teken gaat over normen en waarden. We willen nog sterker uitspreken waar we voor staan, en leven naar onze idealen. Dit vertaalt zich ook naar politiek vlak, daar kan het intens worden. Gelukkig is deze vrijgeestige Jupiter nieuwsgierig naar anderen, ook als deze niet op onszelf lijken

We kunnen opnieuw gaan bouwen aan bruggen tussen culturen en ons realiseren dat we allemaal één zijn. Immigratie regelingen kunnen op de schop gaan, want Jupiter in Boogschutter gaat over de wet, vrijheid van spreken en religie.

Jupiter in Boogschutter

Een zonnige, bijzondere periode vol met kansen. Ik heb er zin in, als lunar Saggitarius. Zelf heb ik vier reisjes op de planning staan, dus ik ga zeker gebruik maken van deze energie. We mogen ons ontpoppen, zodat we allemaal vrije vlinders worden. We gaan het zien.

Deze blog hebben we kunnen schrijven dankzij Astro Style. Wij geven hen dan ook de volledige credits.

Meer lezen over astrologie?

Kiara Louis

door Kiara Louis

Reacties