Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit kun je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. 

Er zijn ongelofelijk veel tools om bij jezelf te komen, zijn en blijven. En daarmee je hart te kunnen volgen en weten wat je wilt. Uiteindelijk kunnen we tegen mensen zeggen wat we willen, maar de kunst is om het zelf te gaan zien, voelen, ervaren en realiseren dat je dit al weet. Iedereen heeft immers zijn of haar eigen waarheid. Er is niet één weg, en de bestemming ziet er voor iedereen anders uit. Je kunt hoogstens ter ondersteuning zijn in deze zoektocht naar ieders eigen perceptie van Zijn. Of je dit nou aanwakkert, het pad bent waar mensen op lopen, of het laatste inzicht geeft.

 

Onze missie

Wij geloven dat de wereld steeds bewuster wordt. Er komt steeds meer behoefte aan echtheid en dichtbij jezelf staan. Steeds meer mensen zijn ook op zoek naar die connectie met zichzelf. Die rust en het vertrouwen wat dat ons geeft. Weten wat we echt willen, en ons hart volgen.

Onze missie is om mensen te helpen connecten met zichzelf. Dit doen we door de groeiende groep coaches & therapeuten te verbinden met eenieder.

Leren mediteren

Over onze ontmoeting

Ons verhaal

Wij zijn Willemijn & Jethro en House of Awareness is het platform waarmee we een community bieden waarbinnen iedereen hun energie kan bundelen om global awareness te creëren. House of Awareness is voor ons het huis waar iedereen thuis komt bij zichzelf. Een community waarbij coaches, therapeuten de verbinding vinden met elkaar en hun klanten.

The journey of a thousand miles, begins with one step

Ooit woonde Willemijn in Ecuador en ontving een enthousiast bericht van Jethro om zich aan te sluiten bij de community. Al bij het eerste contact bleek dat we elkaar vonden in onze open blik en een drive om de wereld een beetje beter te maken. Samen een ongekende energie om dit ook te gaan doen.

Just do it.

Met House of Awareness bundelen we de krachten van coaches & therapeuten en willen we laten zien dat je je leven niet radicaal hoeft om te gooien om je eigen pad te kiezen. Alles wat je nodig hebt zit al in je en draag je altijd bij je.  

Enjoy your journey!

Liefs, Willemijn & Jethro

Get in touch

Over Willemijn

Willemijn is een bommetje energie. Na een corporate carrière besloot ze het roer om te gooien en te gaan reizen als cranio sacraal therapeut.  Willemijn staat open voor iedereen en heeft een gave om je op een nieuwe manier naar hetzelfde te laten kijken. Ze loopt over van de goede ideeën en stelt iedereen instantly op zijn gemak. Lees hier meer over Willemijn

Willemijn Welten

Over Jethro

Jethro Wallenburg

Jethro is een echte ondernemer. Hij helpt mensen graag op het gebied van sport en ondernemen. Zo doet hij wekelijks vrijwilligerswerk voor verschillende goede doelen zoals War Child en TeamUp, om tijd en energie te geven aan mooie initiatieven om deze wereld met elkaar een betere plaats te maken.