fbpx

Onze visie

Wij geloven dat als je bewust jezelf bent, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Steeds meer mensen zijn op zoek naar die connectie met zichzelf. Dit kun je zelf doen, maar hoef je niet alleen te doen. 

Onze missie

Onze missie is om mensen te helpen bewust zichzelf te zijn. Er zijn veel ‘spirituele tools; om bij jezelf te komen, zijn en blijven. Er is niet één weg, en de bestemming ziet er voor iedereen anders uit. House of Awareness is  een comfortabele basis waar jij jezelf kunt zijn en de tools & coaching vindt om bewust jezelf te zijn. Praktisch, en de community staat naast je. Spiritualiteit voor iedereen.

Leren mediteren

Over onze ontmoeting

Ons verhaal

Wij zijn Willemijn & Jethro en House of Awareness is het platform waarmee we een community bieden waarbinnen iedereen hun energie kan bundelen om global awareness te creëren. House of Awareness is voor ons het huis waar iedereen thuis komt bij zichzelf. Een community waarbij coaches, therapeuten de verbinding vinden met elkaar en hun klanten.

The journey of a thousand miles, begins with one step

Ooit woonde Willemijn in Ecuador en ontving een enthousiast bericht van Jethro om zich aan te sluiten bij de community. Al bij het eerste contact bleek dat we elkaar vonden in onze open blik en een drive om de wereld een beetje beter te maken. Samen een ongekende energie om dit ook te gaan doen.

Just do it.

Met House of Awareness bundelen we de krachten van coaches & therapeuten en willen we laten zien dat je je leven niet radicaal hoeft om te gooien om je eigen pad te kiezen. Alles wat je nodig hebt zit al in je en draag je altijd bij je.  

Enjoy your journey!

Liefs, Willemijn & Jethro

Get in touch

Over Willemijn

Willemijn is een bommetje energie. Na een corporate carrière besloot ze het roer om te gooien en tot haar missie te maken om spiritualiteit en meditatie laagdrempeliger, nuchterder en vrolijker te maken. Willemijn staat open voor iedereen en heeft een gave om je op een nieuwe manier naar hetzelfde of jezelf te laten kijken. Ze loopt over van de goede ideeën en stelt iedereen instantly op zijn gemak. Lees hier meer over Willemijn

Willemijn Welten

Over Jethro

Jethro Wallenburg

Jethro is een echte ondernemer. Hij helpt mensen graag op het gebied van sport en ondernemen. Zo doet hij wekelijks vrijwilligerswerk voor verschillende goede doelen zoals War Child en TeamUp, om tijd en energie te geven aan mooie initiatieven om deze wereld met elkaar een betere plaats te maken.