Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. Hulp vragen is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. En hulp geven is het grootste cadeau dat iemand een ander kan geven.

Onze missie

Bewust en mindful leven is voor iedereen, soms heb je alleen een klein zetje nodig. Onze missie is om mensen te helpen connecten met zichzelf en global awareness te creëren door bij iedereen het bewustzijnsvlammetje te ontsteken. Met de House of Awareness community willen we iedereen inspiratie geven hun ticket naar inner paradise te vinden. We willen de wereld inspireren, laten ervaren en verbinden. Lees hier meer over onze missie: Global Awareness.

Global awareness

Over onze ontmoeting

Leuk dat je er bent!

Wij zijn Jane & Willemijn uit Amsterdam en House of Awareness is het platform waarmee we een community bieden waarbinnen iedereen hun energie kan bundelen om global awareness te creëren. House of Awareness is voor ons het huis waar iedereen thuis komt bij zichzelf!

Home isn’t a place, it’s You

Ooit leerden wij, toen twee young professionals, elkaar kennen bij een gezamenlijke consulting opdracht. En moet je zien waar die zakelijke kennismaking ons gebracht heeft. Bij die eerste ontmoeting vlogen de magische bewustzijnsvonken er vanaf en alsof het zo heeft moeten zijn: een oneindige verbinding was gemaakt. We zagen in de ander zowel iets heel herkenbaars als ook iets tegengestelds. Voor Willemijn de zoektocht naar binnen, voor Jane de zoektocht naar buiten. De onderstroom voelde goed, diep vertrouwen was er meteen. Het tegengestelde maakte nieuwsgierig en raakte de ontdekkingstocht waar we op dat moment in zaten. Bij elkaar in evenwicht. Een perfecte basis om de uitdaging met onszelf en met elkaar aan te gaan!

The journey of a thousand miles, begins with one step

Met House of Awareness bundelen we onze krachten en willen we laten zien dat je je leven niet radicaal hoeft om te gooien om je eigen pad te kiezen. Alles wat je nodig hebt zit al in je en draag je altijd bij je. Met House of Awareness willen we iedereen inspireren ook hun ticket naar inner paradise te vinden!

Enjoy your journey!

Liefs, Willemijn & Jane

 

 

Get in touch

Over Jane

Jane is een oase van rust en is extreem geduldig. Ze heeft oneindig veel liefde om te delen/geven en wil vanuit liefde en rust mensen vertrouwen geven. Jane kan haarfijn aan voelen wat een situatie of persoon op dat moment nodig heeft. Ze luistert aandachtig en brengt een situatie/persoon graag terug tot zijn essentie om van daaruit verder te laten groeien. Jane helpt je te voelen dat alles wat je nodig hebt al in je zit en je altijd bij je draagt. Lees hier meer over Jane.

Jane Shaw

Over Willemijn

Willemijn Welten

Willemijn is een bommetje energie. Met haar krachtige en ontwapenende persoonlijkheid kan ze iedereen dat beetje extra energie geven om zijn/haar dromen waar te maken. Willemijn staat open voor iedereen en als ze een kamer binnen loopt, lijkt het licht wat feller en warmer te gaan schijnen. Ze heeft een gave om het vuurtje in je aan te wakkeren waardoor het beste in je naar boven komt. Willemijn loopt over van de goede ideeën en stelt iedereen instantly op zijn gemak. Lees hier meer over Willemijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste blogs