Workshop: Fun Stress Management

1 miljoen Nederlands kampen met burn-out klachten. 36% van deze klachten wordt veroorzaakt door werkstress. Uit onderzoek van de Rijksoverheid blijkt dat 3 miljoen werknemers aangeeft behoefte te hebben aan maatregelen tegen stress.  Collega’s zoeken naar tools om de stress op werk te verminderen, zonder dat deadlines worden verplaatst of doelstellingen worden aangepast.

Uit recent onderzoek blijkt dat mindfulness daadwerkelijk bijdraagt aan de gezondheid van werknemers. De werknemers die mindfulness training krijgen zijn minder chronisch moe, minder gestresst, minder angstig en slapen beter. Bedrijven als Google en Facebook bieden hun werknemers al standaard mindfulness trainingen.

Het goede nieuws is dat iedereen mindfulness kan leren. Met de juiste trainingen en tijd om daadwerkelijk te oefenen.  Wil je hier meer over weten? Vraag dan hier meer informatie aan.

Mindfulness apps

Get in touch

Pop-up Reiki Healing

Reiki healing

Een ochtend per maand waarin onze healers de medewerkers een Reiki healing geven. We richten een plek in (pop-up healing station) bij het bedrijf en geven healings van ongeveer 15 minuten. Een maandelijks ontspanningsmoment. Uiteraard kunnen we dit ook combineren met individuele coaching mocht hier behoefte aan zijn.

Hier kan je meer informatie aanvragen.

Get in touch

Programma: Mindfulness leadership (MT Development program)

Het Management development programma van nu. Waarom kiezen voor het Mindfulness Leadership programma:

  • Op een moderne manier medewerkers opleiden.
  • Focus op teambuilding & persoonlijke ontwikkeling.
  • Niet alleen ervaring als coach, maar ook als deelnemer.
  • Inzage in het proces door eigen inlog .
  • Waarborgen van opvolging door de oefeningen die online beschikbaar worden gemaakt voor alle deelnemers.
  • Wij maken het programma altijd met andere coaches afhankelijk van het bedrijf. Wij hebben niet een ‘standaard set’ aan bedrijfscoaches of trainers omdat we gebruik maken van de coaches die in de House of Awareness Coaching community zitten.

Vraag hier meer informatie aan. 

Over House of Awareness

Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. Hulp vragen is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. En hulp geven is het grootste cadeau dat iemand een ander kan geven.