fbpx
women's wisdom

Woman’s Wisdom: de wijsheid zit in ons

Sinds ik mijn conditionering (datgene wat ik niet ben) aan het loslaten of omarmen ben, kom ik steeds meer in mijn eigen energie. Ik moet hier even wat over kwijt, want het verwondert me steeds weer keer op keer.

Mijn verwondering van het Leven

Het gaat over de verwondering van het Leven en wat er allemaal in mij zit. Ik kom er steeds meer achter wat vrouwen in zich dragen. Ik voel het bij mijzelf maar zie het ook bij andere vrouwen om mij heen. Voorheen leefde ik veel meer vanuit angst en was aan het overleven. Als ik terugkijk, geeft het me lessen. Ik zie wat ik deed, en dat was vooral mijn angst omzeilen. Ik wilde er totaal niet aan. Het mocht niet aan het licht komen. Maar er was uiteindelijk geen ontkomen aan. Ik moest mijn angst gaan aankijken en voelen dat ik een enorme overlevingsstrategie had.

Ik zocht vooral veiligheid in alles om mij heen. De verandering hield ik tegen. Om te groeien, om te komen waar ik mag zijn en wat ik mag ervaren. Oh ik voel nog de angst voordat ik moest loslaten. Maar wat het me gegeven heeft, om mijn angst te voelen en lief te hebben is onbeschrijfelijk.

Engel uit het Oosten: de wijsheid in ons

Ik schrijf dit omdat mijn vriendin, een mooie engel uit Saudi Arabia, een prachtige workshop komt geven in Amsterdam op 17 juni in Hotel The Grand in Amsterdam: Woman’s Wisdom. Het gaat over ‘De wijsheid in ons’.  Want het is echt zo. Wij, vrouwen zijn zo enorm wijs en er zit ongelooflijk veel diepte in ons wezen. Zodra we onze angsten loslaten en durven te vertrouwen op het leven en dat we gedragen worden. Hoe eng is dat? Komt er een herinneren in ons. Dat gaat over vorige beschavingen, over de natuur. Over de kracht die we in onze buiken voelen.

Ik mag op gaan staan. Mijn vrouwelijkheid omarmen. Zijn wie ik ben en vertrouwen op mijn wijsheid. Vertrouwen op het Leven. Het leven dat ik in mij draag. Ja, zo diep kan het gaan.

Home Circles: Delen, Spelen, Helen

De laatste tijd gebeuren er wonderlijke dingen. Soms vraag ik het universum om iets specifieks en direct krijg ik mijn antwoord. Ik sta er soms nog versteld van. Heb jij dat ook? Herken je dat? Ik ben zo benieuwd.

Kortom, ik wens iedere vrouw een wonderbaarlijk en wijs leven. Een leven in balans met de aarde en dus met jezelf. Uit de diepte van mijn hart deel ik dit met jou. En hoop je te ont-moeten. In The Grand. Hoe gaaf is dat! Hier vind je meer over het evenement.

Naast deze workshop ontmoet ik je graag een keer op de dinsdag avond van 20.00-22.30 bij Home Circles. Delen • Spelen • Helen. Of mail mij voor een persoonlijke healing/coaching.

Hier vind je meer over Jantien.


Gepost onder Everyday mindfulness met de tag zelfvertrouwen

Jantien de Bood

door Jantien de Bood

Reacties