fbpx
Happy Spirit Days

Happy Spirit Days: een intiem, down-to-earth festival

Sandra, één van onze fijnste collega’s bij BounceSpace, komt in vol enthousiasme naar me toe. Ze vertelt over een bijzonder festival het ‘Happy Spirit Days’. Daar willen we natuurlijk alles over weten! Zo komen we in contact met Carla Begeer, die samen met twee anderen dit intieme festival heeft opgezet. Kennismaken, je verdiepen of gewoon nieuwsgierig zijn naar verschillende ‘spirituele’ tools en ervaringen – bij Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras. De perfecte combi!

De mooie dingen in het leven delen

We zijn altijd het meest benieuwd naar de beweegredenen van de mensen die we ontmoeten. Wat heeft ze ertoe gezet om te doen wat ze nu doen? Carla vertelt dat ze een aantal jaar geleden, tijdens een hele drukke periode in haar leven, in aanraking kwam met Yoga en Meditatie. Dat deze twee haar veel rust hebben gegeven op een moment dat dit echt nodig was. Ze is zich steeds meer gaan verdiepen en heeft allemaal mooie ervaringen opgedaan, die ze ontzettend graag wil delen! Zo is het festival ontstaan.

Ik word juist ontzettend blij van het delen met anderen. Samen genieten en anderen mooie momenten bezorgen.

Een toegankelijk spiritueel festival op de boerderij

In de jaren dat Carla al die mooie ervaringen opdeed was ze nog niet een festival tegen gekomen waar op een intieme en laagdrempelige manier verschillende spirituele ervaringen samen konden komen. Zodat je op één plek verschillende, bijzondere ervaringen op kunt doen en in contact kan komen meerdere experts. Een mystieke kennismaking voor iedereen! Maar dan wel lekker down-to-earth, op de boerderij. Of we het nu spiritueel of mystiek noemen het gaat erom dat je de ervaringen mee kan nemen naar het dagelijkse leven.

Happy Spirit Days

Wat kan je verwachten?

Op de Happy Spirit Days kan je kiezen uit allerlei life-changing workshops en is er De Happy Garden om op persoonlijke ontdekkingstocht te gaan door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Maar ook om een momentje in de zon te pakken met een lekkere koffie of te genieten van bijzondere hapjes. Voor iedereen wat en een fijne balans tussen verdieping en een relaxed momentje voor jezelf.

Laagdrempelig maar hoogstaand aanbod

Er zijn tijdens het weekend prachtige sprekers die je begeleiden in bijzondere workshops. Zo is er bijvoorbeeld Olande Ananda die een twee uur durende meditatie-workshop geeft voor zowel beginners als gevorderden. Deze sessie helpt je meditatie beter te begrijpen en geeft je handvatten om zelf thuis beter te kunnen mediteren. Je kan je aansluiten bij de workshop Mindfulness van Marnix van Rossum die zes jaar in kloosters en meditatiecentra in Azië woonde, waaronder enige tijd als monnik. Hij deed onderzoek naar de verschillende vormen van Vipassana meditatie en biedt een frisse blik op hoe mindfulness volgens de Boeddha is bedoeld.

Een andere ervaring is de cacaomeditatie van Jennifer Ann, een Amerikaanse muzikant en ervaren leider van verschillende ceremonies. Haar muzikale roots liggen in mantra en medicinale muziek, en tijdens deze mystieke cacaomeditatie neemt ze je mee op een reis diep in je eigen hart. Een bijzonder gevarieerd programma!  

Happy Spirit Days festival

De Happy Spirit Days zijn 16, 17 en 18 juni in Blaricum. Het festival is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Je kan per dag een kaartje kopen, voor twee dagen of een geheel passe-partout. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze.

Zie voor meer informatie & tickets: http://www.happyspiritdays.nl/

 


Gepost onder Everyday mindfulness

door Jane Shaw (admin)

Reacties