fbpx

Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen.

Onze missie is om mensen te helpen connecten met zichzelf. Dit doen we door de groeiende groep coaches & therapeuten te verbinden met eenieder.

Droomteam van House of Awareness

Over Willemijn

Willemijn is een bommetje energie. Na een corporate carrière besloot ze het roer om te gooien en te gaan reizen als cranio sacraal therapeut.  Willemijn staat open voor iedereen en heeft een gave om je op een nieuwe manier naar hetzelfde te laten kijken. Ze loopt over van de goede ideeën en stelt iedereen instantly op zijn gemak. Lees hier meer over Willemijn

Willemijn Welten

Over Jethro

Jethro Wallenburg

Jethro is een echte ondernemer. Hij helpt mensen graag op het gebied van sport en ondernemen. Zo doet hij wekelijks vrijwilligerswerk voor verschillende goede doelen zoals War Child en TeamUp, om tijd en energie te geven aan mooie initiatieven om deze wereld met elkaar een betere plaats te maken.

Over Kiara

Kiara is onze creatie vlinder. Met haar positieve vibes is zij een voorbeeld van ‘practice what you preach’. Vol bewondering staat zij in het leven, en weet zij de juiste toon en snaar te raken. Vrijheid is enorm belangrijk voor haar.

Kiara Louis