fbpx

Willemijn Laan

van House of Ladypreneurs in Amsterdam

Willemijn Laan
van House of Ladypreneurs in Amsterdam
Willem Augustinstraat 127
1061 MJ Amsterdam
Maak kennis met Willemijn

Waar ik je mee kan helpen

 1. Je wilt naar een volgend niveau van succes, productiviteit of energie, maar weet niet goed hoe.
 2. Je wilt heldere keuzes kunnen maken binnen je bedrijf die je een gevoel van flow en energie geven en dichtbij jezelf liggen.
 3. Je wilt minder angsten rondom het niet goed-, interessant genoeg-, of te weinig succesvol te zijn.
 4. Je wilt niet alleen een bloeiend bedrijf, maar ook een bloeiend leven vol passie, betekenis, plezier en genot.
 5. Je wilt stress verminderen en meer het gevoel van zeggenschap hebben en echt eigen baas te zijn over je bedrijf en leven.

Over mij

Ik ben Willemijn Laan en ik werk als Business Coach en trainer voor mijn bedrijf House of Ladypreneurs waar ik vrouwelijke ondernemers help een bedrijf neer te zetten waar ze zich goed bij voelen door dichtbij zichzelf te blijven en door hun eigen gevoel voor succes te volgen. Daarnaast ben ik samen met mijn zus al sinds 2009 eigenaar van bewegingsstudio rasalila in Amsterdam.

Sinds 2009 ben ik 4 bedrijven gestart en heb ik 2 kinderen gekregen. Er is een hoop gebeurt dus. En in die periode realiseerde ik me snel dat het succesvol runnen van een of meerdere bedrijven – zoals in mijn geval – grotendeels een kwestie is van mindset. En niet alleen een kwestie van goed zijn in administratie en marketing. Tijdens het runnen van mijn bedrijven kwamen veel van mijn angsten aan de oppervlakte; Het gevoel niet goed genoeg te zijn of niet succesvol genoeg, en het gevoel van falen kwam snel om de hoek. Evenals de twijfels of ik de juiste beslissingen nam voor mezelf en mijn bedrijf. En daarmee kwam de stress. Ik voelde me moe en had een gebrek aan energie en flow.

En dit was juist NIET wat ik wilde toen ik voor mezelf begon. Omdat ik me juist een Passion Driven Business Goddess wilde voelen. 🙂

Ik wilde me tijdens het werken ‘turned on’ voelen, het goed doen, geld verdienen, mijn kennis met de wereld delen, een verschil maken en dat allemaal terwijl ik me vloeiend en sexy en vrouwelijk en de beste versie van mezelf wilde voelen. En daar heb ik me de afgelopen jaren dan ook flink in verdiept. Naast de hele praktische kant van het ondernemen, zijn het voelen, de authenticiteit en de sensualiteit van het leven een groot deel geworden van wat ik aanbied in mijn coaching en trainingen voor House of Ladypreneurs. En juist ook die combinatie; het praktische met het persoonlijke en sensitieve krijg ik terug als een hele fijne combinatie binnen mijn business coaching.

En verder ben ik gewoon verslaafd aan alles wat met ondernemen en voluit leven te maken heeft, met empowerment en mindset van vrouwen, ben ik moeder van twee geweldige kinderen en een enorme taart-eter die graag naar documentaires kijkt!

Willemijn zegt over haar werkwijze

We often think we know what we want, but forget to feel how it actually feels. Feel, and keep moving towards your inner Passion Driven Business Goddess!

Meer over Willemijn

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Praktische begeleiding bij zakelijke vraagstukken met in achtneming van de vrouwelijke manier van ondernemen.

  Oplossingsgerichte coaching

  Mindset coaching

  Creëren van helderheid vanuit sensualiteit

   

 • Combinatie van een praktische, zakelijke kijk op je bedrijf en een zachte persoonlijke aanpak. Ik maak veel gebruik van sensualiteit, voelen, om te bepalen welke kant je het beste op kan.
  Afhankelijk van het traject dat je neemt hebben we iedere sessie een ander thema (zoals helderheid creëren, pricing, marketing, mindset, etc) waar we specifiek op in gaan, met daarnaast aandacht voor wat er op dat moment bij je speelt.

 • BA Visual Marketing HVA Amsterdam
  SRM Marketingcommunicatie B
  Coach-training Brendon Burchard
  Real-life training: sinds 2009 succesvol ondernemer

   

 • 12-week one-on-one Coaching Program: €1200 (ex btw
  3-week one-on-one Coaching Program: €375 (ex btw)
  Losse sessie: €135 (ex btw)

   

 • Je kunt bij mij terecht voor een afspraak in Amsterdam of we kunnen online sessies doen zodat het niet uitmaakt waar je bent.
  Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Willemijn haar laatste blog artikelen

meer blogs van Willemijn
sluiten

Willemijn belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Willemijn een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
deze dag werk ik niet
Dinsdag
tot
Woensdag
tot
Donderdag
deze dag werk ik niet
Vrijdag
tot