fbpx
SandraKuiters_Vokus

Sandra Kuiters

van Vokus in Amsterdam

Sandra Kuiters
van Vokus in Amsterdam
WG Plein 377
1054 SG Amsterdam
Maak kennis met Sandra

Waar ik je mee kan helpen

 1. Je wilt dichterbij jezelf komen te staan. Minder vanuit je hoofd leven. Meer genieten in plaats van geleefd worden of overleven.
 2. Je wilt denk- of gedragspatronen die je eerder hebt ontwikkeld of mee hebt gekregen vanuit je gezin van herkomst loslaten. Zodat deze je minder of niet meer beperken in jouw leven.
 3. Je voelt je vaak gestresst, onrustig, geirriteerd, verdrietig, somber of onzeker en wilt leren wat je hier zelf aan kunt doen. Via het VokusLAB leert Sandra je zelf technieken toe te passen uit de psychologie.
 4. Je wilt je gedrag veranderen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je vaak te heftig reageert, dat je het moeilijk vindt om grenzen aan te geven of te weinig deelt van wat er in je omgaat. Dit kan zowel in je priveleven of in je werk zijn.
 5. Je loopt vast in een relatie met iemand of meerdere mensen die dichtbij je staan. Jullie willen samen aan deze relatie werken en meer inzicht krijgen in wat daarvoor nodig is. Dit kan een gezin, partner-relatie, vriendschap en elke andere relatie inhouden.

Even voorstellen

Over mij

Betrokken therapeut met liefde voor het vak en oog voor de relatie. Werken vanuit respect en gelijkwaardigheid. Empathisch, nieuwsgierig en denken in oplossingen. Intuïtief en voelt snel aan waar de kern van problemen liggen, in staat door ruis heen te luisteren. Maakt zaken makkelijk bespreekbaar en staat zelf ook altijd open voor feedback en vragen.

Sluit makkelijk aan bij hele verschillende soorten mensen. Openminded en avontuurlijk ingesteld, durft buiten de gebaande paden te denken, blijft kritisch kijken naar eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid.

Oprecht geïnteresseerd zonder poespas. Werkt intuïtief met daarnaast voldoende knowhow.

Naast individuele behandelingen, gespecialiseerd in het werken met de dynamiek tussen verschillende mensen. Je kunt hierbij denken aan de dynamiek tussen gezinsleden, liefdesrelaties en andere systemen.

Sandra zegt over haar werkwijze

Jij bent niet het probleem, het probleem is het probleem.

Meer over Sandra

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Doel van de behandelingen: Bewustwording en gedragsverandering.

  Specifieke technieken die ik daarbij in kan zetten:

  Emotional Freedom Techniques, Oplossings Gerichte Therapie, Emotion Focussed Therapy (relatietherapie), Narratieve therapie, Mindfulness, The work van Byron Katie en Cognitieve Gedrags Therapie.

 • Holistische benadering

 • Naast cursussen in bovenstaande technieken die ik toepas in trajecten met volwassenen heb ik mij gespecialiseerd in het werken met systemen, kinderen, jongeren en ouders.

 • Vokus

  • 85 euro per sessie van 45 min individuele therapie, coaching of oudercoaching
  • 130 euro per sessie van 75 minuten voor relatie of gezinstherapie

  Wil je liever technieken leren om jezelf te kunnen helpen?

  Zie voor mogelijkheden en tarieven van Het VokusLAB www.hetvokuslab.nu

 • Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt bij mij terecht in de praktijk in Amsterdam, Amstelveen of in overleg op een plek naar wens. Ik zie er naar uit je te ontmoeten 🙂

sluiten

Sandra belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Sandra een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Dinsdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Woensdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Donderdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Vrijdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00