fbpx
Liselotte Betist

Liselotte Betist

van Lots of Inspiration in Amsterdam

Liselotte Betist
van Lots of Inspiration in Amsterdam
Maak kennis met Liselotte

Waar ik je mee kan helpen

 1. Burnout. Als je voelt dat je tegen een burnout aan zit of er misschien al midden in zit, haal ik je er middels een grondige klachten analyse en doelgerichte aanpak weer uit zodat je weer in je kracht en energie komt te staan.
 2. Stress. Als je stress ervaart en dit je in je levensvreugde belemmerd help ik je middels verschillende technieken, waaronder mindfulness, om anders met de druk of stress om te gaan.
 3. Positive Psychology. Een wetenschappelijke studie die je middels het toepassen van verschillende technieken positiever naar jezelf, je omgeving en uitdagingen gaat kijken waardoor je betere resultaten behaald in wat je doet.
 4. Missie/Purpose. Waarom ben je hier? Wat doe je als je het bestaan van tijd vergeet? Wat zou je doen als geld niet zou bestaan? Een speciaal hiervoor ontworpen programma helpt je met het beantwoorden van deze vragen.
 5. Spinning. Bewegen is de katalysator voor positiviteit, veerkracht en vitaliteit. Naast coach ben ik ook aerobics en spinning instructeur en combineer ik cardio training met upbeat muziek, mindfulness en yoga.

Even voorstellen

Over mij

Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als Assistent van de Raad van Commissarissen van STMicroelectronics N.V. Gedurende deze tijd werkte ik vaak onder hoge druk, nauw samen met Commissarissen, CEO’s, en Senior Management leden. Deze tijd vormde voor mij de basis studie naar stress.

Ook kwam ik zelf onder hoge druk te staan toen ik er, na een scheiding, alleen voor kwam te staan. Ik moest ik voor mezelf het wiel opnieuw uitvinden. Hoe blijf ik full time aan de slag? Hoe kom ik rond blijf ik georganiseerd en kan ik ook nog moeder zijn voor mijn kinderen. En… wanneer ben ik er eigenlijk voor mezelf?

Zodra je opstaat staan er 10 belangrijke zaken om je heen om aandacht te schreeuwen; je partner, je baas, je email, je telefoon, je vrienden, je kinderen, je bankrekening, je administratie, je werk, je collega’s. Het is belangrijk dat je je hoofd erbij houdt want anders laat je steken vallen en ontstaat er chaos.

Maar… wanneer zet je je hoofd uit? Wanneer kun je je even ontspannen zonder dat je het idee krijgt dat je iemand teleurstelt? In een tijd waarbij we allemaal altijd bereikbaar en verbonden zijn is er te weinig hersteltijd. Te weinig om helemaal te herstellen van de drukte, indrukken, verantwoordelijkheden en eisen van de dag. Hoe ga je onder deze omstandigheden duurzaam met je eigen energie om?

In de afgelopen 7 jaar heb ik mij hierin verdiept door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en heb ik een passie en expertise in burnout preventie en stress management ontwikkeld.

Mijn hobby is mensen en mijn fascinatie is stress. Waarom is er zoveel van? Mijn passie is om in deze dynamische combinatie een sleutel naar rust en balans te vinden. Die sleutel is voor iedereen uniek is maar iedereen heeft er een.

Middels een gedetailleerde stress analyse en het toepassen van verschillende technieken gaan we samen op zoek naar de voor jou precies afgepaste ingrediënten die samen het recept vormen tot een georganiseerd leven waarin je met plezier je werk doet, er tijd is voor zelfontplooiing, quality time met je gezin en voor jezelf.

Liselotte zegt over haar werkwijze

Never get so busy making a living that you forget to make a life

Meer over Liselotte

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Counseling

  EFT (Emotional Freedom Technique)

  RET (Rationeel Emotieve Training)

  Mindfulness & Meditatie

  NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

  Ademhalings technieken voor ontspanning en stress coping

  Spinning / Sport begeleiding

  Positive Psychology.

  Workshops

 • Fysiek

  Emotioneel

  Cognitief

  Spiritueel

  Zakelijk

 • Communicatiewetenschap (UvA)

  Marketing & PR (HBO)

  Burnout en Stress coach – HR Academy (Belgie)

  Spinning Instructeur – Maddog Athletics

  EFT practicioner – Sonya Sophia (US)

  Breathwork & Meditation – Bassam Younes (Libanon)

  Meditatie opleiding – Wat Mahathat, Bangkok, Thailand

  Mindfulness Training – Wineke van Aken (NL)

  Positive Psychology – Shawn Achor

  Authentic Relating – Zelfstudie

 • Het eerste oriënterend gesprek is altijd gratis!

  Particulier

  Losse gesprekken 100,- per gesprek

  Traject (min 12 gesprekken) 85,- per gesprek

   

  Zakelijk

  Losse gesprekken: 180,- per gesprek

  Traject: € 150,- per gesprek

  Bedrijfstrainingen op maat: prijs op aanvraag

 • Stress, vermoeidheid en burnout zijn boodschappers. Ze dienen je door je op de juiste momenten te waarschuwen. De kunst is te ontcijferen wat ze je proberen duidelijk te maken.

  Een burnout geeft slechts aan dat de weg die je bewandeld hebt, niet de juiste is. Burnout is geen falen. Voor velen is burnout het begin van een nieuw nieuw hoofdstuk, een sterkere, wijzere versie van zichzelf en een nieuwe koers. ‘There are no mistakes. They are guides in the right direction.’

Liselotte haar laatste blog artikelen

meer blogs van Liselotte
sluiten

Liselotte belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Liselotte een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Dinsdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Woensdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Donderdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Vrijdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00