fbpx
Ilse van Leeuwen

Ilse van Leeuwen

van De Groeivraag in Amsterdam

Ilse van Leeuwen
van De Groeivraag in Amsterdam
Adriaen van Ostadelaan 48
1181 WZ Amsterdam
Maak kennis met Ilse

Waar ik je mee kan helpen

 1. Perfectionisme: je wilt zo graag alles in je leven goed doen, dat je altijd voor 150% gaat. Ook als je jezelf daarmee voorbij loopt en het risico loopt overbelast te raken. Hoe leg je die lat nu lager?
 2. Persoonlijk leiderschap: jouw goede eigenschappen nemen een loopje met je en je trapt steeds in dezelfde valkuilen. Je kunt leren zelf de regie te nemen!
 3. Communicatie: je voelt je onzeker in het overbrengen van jouw boodschap, je laat je intimideren door dominante gesprekspartners of je verlaat gesprekken met een machteloos gevoel omdat je niet hebt gezegd wat je wilde zeggen. Coaching kan jouw assertiviteit en kracht naar boven halen.
 4. Hoogsensitiviteit: de wereld overweldigt je vaak. Je merkt dat jouw emmertje sneller vol raakt dan dat van anderen. Hoe kun je hier nu het beste mee omgaan?
 5. Loopbaanbegeleiding: je hebt het gevoel dat er meer in jou zit dan eruit komt. Hoe kun je voor jezelf een pad creëren dat recht toe aan jouw potentieel? Dat kan binnen je huidige baan, bij jouw huidige werkgever of wil je misschien een hele nieuwe draai geven aan jouw leven en loopbaan?

Even voorstellen

Over mij

Leuk om kennis te maken! Ik omschrijf mijzelf wel eens als een ervaringenverzamelaar, omdat ik het geweldig vind om zoveel mogelijk facetten van het leven te ervaren. Menselijk gedrag, drijfveren en bijzonderheden intrigeren mij. Ik voel me aangetrokken tot psychologie, filosofie en spiritualiteit en lees daar graag over. Die kennis en ervaring deel ik graag met anderen.

Ik heb 15 jaar werkervaring als Human Resources Adviseur en ben sinds enkele jaren coach en trainer (onder andere communicatie). Een belangrijk inzicht dat ik heb opgedaan in mijn groeiproces is dat er niet een algemene werkelijkheid is. Iedereen neemt op zijn eigen manier waar door ervaringen, opvoeding en cultuur. Hierdoor wordt een figuurlijke bril gevormd en deze is vaak niet zo roze als wij willen.

Deze manier van waarnemen kun je veranderen waardoor je vrijer in het leven komt te staan en niet meer altijd hoeft te leven naar de verwachtingen van anderen. Uiteindelijk heb je anderen meer te bieden als je leeft naar jouw eigen visie en inspiratie. Jouw inbreng is minstens zo belangrijk als die van anderen. Zet vaker de roze bril op!

Ilse zegt over haar werkwijze

If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be!

Meer over Ilse

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Ik ben opgeleid tot eclectisch coach. Dit betekent dat ik uit meerdere methoden kan putten, zoals cognitieve interventies, gestalt en oplossingsgericht coachen. Verder ben ik getraind in yoga en mindfulness en kan dit ook toepassen. Vanuit mijn professionele ervaring kan ik terugvallen op kennis en vaardigheden rondom loopbaanbegeleiding en training.

 • Mijn coaching bestaat in de basis vooral uit het stellen van vragen (met uitstapjes naar oefeningen). Op sommige vragen heb je niet direct een antwoord. Die vragen een wat langere verwerkingstijd waardoor je inzichten krijgt. Daarom heb ik mijn praktijk De groeivraag genoemd.

  Ik sta gedurende de coaching naast jou en kijk met jou naar jouw geschiedenis, het nu en de toekomst. Jij krijgt individuele en onvoorwaardelijke aandacht in een dialoog met diepgang. Ik luister naar jouw verhaal en haal samen met jou de rode draad eruit. Samen leggen we eventuele wensen en uitdagingen bloot. Jij gaat via mij op zoek naar antwoorden op vragen die in jou leven en belemmeringen in gedachten, gevoel en gedrag opheffen. Dit kunnen we doen door:

  • inzoomen op denkpatronen
  • creëren van bewustzijn
  • leren reflecteren
  • creëren van lichaamsbewustzijn
  • in contact komen met jouw innerlijke wijsheid
  • ander gedrag en denken leren door te doen

  Mij kenmerkt verder een integere werkhouding naast een flinke dosis enthousiasme. Ik voel mee en kan uitdagen op momenten dat het nodig is. Ik houd van een creatieve benadering waarbij veel energie vrijkomt. Voor mij is de gecombineerde inzet van jouw denkkracht en lichaamskracht de sleutel naar persoonlijke groei.

 • Post HBO Coaching (2-jarige opleiding) bij het Europees Instituut De Baak

  WO Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit

  HBO Personeel & Arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam

   

   

 • Particulier: 75,- euro per uur inclusief 21% btw (afhankelijk van draagkracht aanpassing mogelijk)

  Zakelijk: 75,- euro exclusief 21% btw per uur, een sessie minimaal 2 uur inclusief half uur voorbereiding

 • Er is veel meer dan we met onze menselijke zintuigen kunnen waarnemen. Ik geloof zonder voorbehoud in de magie van het leven en de kracht van bewustzijn waardoor je een combinatie kunt vinden van inspiratie en doen wat je fijn vindt. Waardoor je anderen en vooral jezelf kunt blijven verrassen!

sluiten

Ilse belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Ilse een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/20/20 09:00 tot 10/20/20 18:00
Dinsdag
10/20/20 09:00 tot 10/20/20 18:00
Woensdag
10/20/20 09:00 tot 10/20/20 18:00
Donderdag
10/20/20 09:00 tot 10/20/20 18:00
Vrijdag
10/20/20 09:00 tot 10/20/20 18:00