fbpx
Anouk Hummel

Anouk Hummel

van Nouq in Amsterdam

Anouk Hummel
van Nouq in Amsterdam
WG plein 377
1054 SC Amsterdam
Maak kennis met Anouk

Waar ik je mee kan helpen

 1. Vitalititeitscoaching: coaching op weg naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl, in kleine stapjes en naar een resultaat dat past in jouw leven, zodat jij kunt leven vanuit je eigen kracht
 2. Life balance coaching: coaching gericht op het creëren van een leefritme dat bij je past, zodat je je energiek en in balans voelt.
 3. Health food scans: inzicht in hoe (on)gezond jouw voedingspatroon is en con-crete adviezen en tips om dit te optimaliseren.
 4. Yogatherapie: werkt zowel preventief als helend. bijvoorbeeld als je te maken hebt met fysieke beperkingen of blessures of bij (chronische) pijnklachten. maar ook je op mentaal en/of emotioneel vlak verlichting nodig hebt (bijvoor-beeld bij rouwverwerking, stress en burn-out).

Even voorstellen

Over mij

Na een serieuze burnout (de tol van een heel druk, stressvol en ongezond leven) was het voor mij tijd om mezelf en mijn leven eens goed onder de loep te nemen; wie ben ik eigen-lijk? wat vind ik belangrijk? En waar leef ik eigenlijk voor? serieuze vragen waarvan de antwoorden een grote verandering teweeg hebben gebracht in mijn leven! Om deze vragen te kunnen beantwoorden heb ik een reis moeten maken naar mijn innerlijke wereld.

Het begon met yoga. Voordat ik met yoga begon, was ik eigenlijk net zo sceptisch als veel van mijn eigen beginnende yogastudenten. Tegen mijn eigen verwachtingen in, was ik er meteen door gegrepen. Wat bleek?! Yoga was helemaal niet zweverig en het had op aller-lei niveaus zo’n bijzonder effect op mij. Mijn gedachten kwamen tot rust, mijn lichaam ervoer misschien wel voor het eerst volledige ontspanning én ik stond ineens veel meer en beter in contact met mijn emoties.

Nu heb ik een dagelijkse yoga practice in zowel yin yoga als ashtanga yoga. Twee yogastijlen die erg van elkaar verschillen (yin & yang), maar daardoor juist complementair aan elkaar zijn. De combinatie van deze twee yogastijlen houdt me in balans. Inmiddels ben ik, naast coach, een gecertificeerd yogadocente (RYT 300).

Door yoga heb ik een hele andere relatie met mijn eigen lichaam gekregen; ik leerde de signalen van mijn lichaam te voelen en te begrijpen. Hierdoor weet ik nu intuïtief veel beter wat goed en slecht is voor mij en kan ik een veel gezonder en meer gebalanceerd leven leiden. Ik kwam er ook achter dat ik een aantal voedselallergieën heb, zodat ik mijn voedingspatroon rigoureus veranderende, wat uiteindelijk resulteerde in het doen van een studie natuurvoedingsadviseur. Al snel kwam ik erachter dat om gezond te leven en in balans te zijn, ook andere aspecten van vitaliteit belangrijk zijn en besloot ik de studie vital life coach te gaan doen om meer mensen de voordelen te laten ervaren van een ge-zonde leefstijl.

In januari 2015 durfde ik de stap te maken om mijn carrière in het commerciële marktonderzoek (na bijna 15 jaar!) achter me te laten. Ik ben nu fulltime coach en yogadocente/therapeut en gelukkiger dan ooit. Op mijn eigen pad heb ik inmiddels zoveel geleerd over vitaliteit, balans en yoga, dat er voor mij niets mooiers bestaat dan dit te delen met anderen.

Mijn wens is om, door middel van mijn coaching en yoga, een gezond en gebalanceerd leven en alles wat yoga te bieden heeft zo toegankelijk mogelijk te maken. Ik hoop mensen te inspireren om voor zichzelf te kiezen, om ervoor te kiezen om hun mooiste zelf te zijn!

Anouk zegt over haar werkwijze

Life is what you make it.

Meer over Anouk

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • oplossingsgerichte coaching

  voeding, beweging en gedrag

  relax coaching

  stressreductie, ademhaling en ontspanning

  yoga & meditatie

 • combinatie van oplossingsgerichte coaching gericht op gedragsverandering en concrete ontspannings- en ademhalingstechnieken/oefeningen

  holistische benadering; fysiek, mentaal en emotioneel

 • Natuurvoedingsadviseur, Civas

  Vital Life Coach, Academie voor Holistisch Coachen

  Yoga Therapy Programme, Svastha Yoga Therapy by Krishnamacharya

  Yin Yoga & Chakra Studies (200 hrs), Anat Geiger, Johan Noorloos, Marcel van de Vis Heil

  Yin Yoga & Anatomy Immersion (level 1 & 2, 100 hrs), José de Groot

 • particulier: € 65,-,   75 minuten

  zakelijk: € 95,-,   75 minuten

 • wil je graag meer weten over mijn coaching of yogatherapie, heb je een vraag, neem contact met me op. Door contact komen we er achter of we samen aan iets moois kunnen werken en een intakegesprek bij mij is altijd gratis!

sluiten

Anouk belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Anouk een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
1/27/20 09:00 tot 1/27/20 18:00
Dinsdag
1/27/20 09:00 tot 1/27/20 18:00
Woensdag
1/27/20 09:00 tot 1/27/20 18:00
Donderdag
1/27/20 09:00 tot 1/27/20 18:00
Vrijdag
1/27/20 09:00 tot 1/27/20 18:00