fbpx
Amis Boersma

Amis Boersma

van Praktijk Amis Boersma in Amsterdam

Amis Boersma
van Praktijk Amis Boersma in Amsterdam
Maak kennis met Amis

Waar ik je mee kan helpen

 1. Zelfvertrouwen: Waar ben ik goed in? Waarom kan ik niet trots zijn op alle dingen die ik al bereikt heb?
 2. Omgaan met stress: Je hebt slapeloze nachten, piekert je suf en je schouders zitten vast. Hoe fijn zou het zijn om weer ontspannen te kunnen zijn…
 3. Moeilijke keuzes maken: Als je je afvraagt wat de volgende stap in je professionele leven moet zijn. Je bent niet meer tevreden op je werk, je wilt meer, maar wat?
 4. Gehoord worden: Je hebt het gevoel dat je niet volledig tot je recht komt. Je kan jezelf niet helemaal blootgeven. Je hebt zoveel in je mars, maar het komt er maar niet uit.
 5. Jezelf echt kennen: Je kent jezelf door en door en toch lukt het niet om bepaalde dingen te veranderen. Je zoekt de ‘AAN’ knop.

Even voorstellen

Over mij

Mensen houden vaak de mooiste delen van zichzelf verborgen voor anderen, soms ook voor zichzelf. Hun passies, talenten en dromen voor de toekomst verdwijnen onder to-do lijstjes. Als coach, workshop facilitator en gastvrouw schijn ik licht op de dingen die echt belangrijk zijn voor mensen en help ik ze om zich ook voor anderen open te stellen.

Vanaf mijn eerste bezoek aan Indonesie op mijn veertiende, wist ik dat ik meer wilde weten over dat land en Azie in z’n geheel. Het feit dat mijn familie daar niet dezelfde kansen had als ik heeft me uiteindlijk naar een studie Indonesisch en werk in Internationale Samenwerking geleid. In mijn bijna tien jaar in het veld van Internationale Samenwerking en mensenrechten, viel het me steeds vaker op dat activisten vaak heel slecht voor zichzelf zorgden. Veel van mijn werk ging zitten in hen in staat te stellen zich te verbinden met hun diepere motivatie om dit werk te doen en zorg voor zichzelf. Zo kwam ik uiteindelijk ook bij Integral Coaching terecht. Ik geloof echt dat een betere wereld bij jezelf begint.

Ik bedenk geregeld manieren waarop mensen met elkaar in contact kunnen staan en organiseer bijvoorbeeld inspirerende etentjes (Food for Thought) en weekends (Fifteen Minutes of Fame). Ook ben ik een community van lieve brief schrijvers begonnen in Nederland genaamd Meer Lieve Brieven.

Amis zegt over haar werkwijze

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There's nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do.

Meer over Amis

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Coaching

 • Mentaal, emotioneel, spiritueel.

  Professioneel, Persoonlijk: jezelf ten volste kunnen ontplooien.

 • Integral Professional Coaching

  http://www.integralcoachingcanada.com/

 • Particulier: 110 (incl. Btw) per gesprek

  Zakelijk: 220 (incl. Btw) per gesprek

 • Naast een-op-een coaching werk ik ook veel met groepen, allemaal met het doel mensen te helpen zich open te stellen voor elkaar om zo mooie en verrassende kanten van elkaar te ontdekken.

sluiten

Amis belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Amis een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/30/20 09:00 tot 10/30/20 18:00
Dinsdag
10/30/20 09:00 tot 10/30/20 18:00
Woensdag
10/30/20 09:00 tot 10/30/20 18:00
Donderdag
10/30/20 09:00 tot 10/30/20 18:00
Vrijdag
10/30/20 09:00 tot 10/30/20 18:00