fbpx
Lianne Blacquiere

#73: Lianne Blacquiere: leef je dromen!

Vier keer per week ben ik bij de leukste Gym van Amsterdam, de Vondelgym. Om te kickboksen, maar stiekem ook omdat het zo ontzettend gezellig is met alle fijne, lieve mensen die daar werken. Zo heb ik daar ook Lianne Blacquiere leren kennen. Een prachtig, serene verschijning met een hartje van goud. Naast de Vondelgym bouwt ze aan een platform voor mensen die kampen met eetstoornissen en is ze coach. Ze deelt met ons haar mooie verhaal!

Wie is Lianne Blacquiere?

Ik ben 23 jaar, kom uit Heerenveen (Friesland) en ben 2 jaar geleden halsoverkop in mijn eentje naar Amsterdam verhuisd. 1 van de beste keuzes in mijn leven. Ik begeleid jonge vrouwen in het ontdekken van hun doel en het uitvoeren hiervan. Ik leer hen dat zij mogen vertrouwen op hun gevoel en op hun eigen kwaliteiten, zodat zij hun passie volledig durven te volgen. In het kort ben ik NAC life coach | Ervaringsdeskundige coach bij eetstoornissen | Sport & Ontspanningsmasseuse.

Anoniem vragen kunnen stellen mbt eetstoornissen

Daarnaast werk ik nog bij de Vondelgym te Amsterdam waar ik met plezier de lekkerste koffies maak en hier de mooiste mensen leer kennen, zo ook Jane van House of Awareness. Ik bouw mijn site jijkunthet.com waar mensen terecht kunnen voor alles m.b.t. eetstoornissen. De kracht van jijkunthet.com zit hem in het anoniem vragen kunnen stellen waar ik antwoord op geef op de site zelf. Daarnaast heb ik mijn site lianneblacquiere.com waar een bewust en mindfull leven op nummer 1 staat en ik coaching aanbied.

Mijn eigen ervaring heeft mij sterk gemaakt

Wat mij het meest triggerde om met awareness bezig te gaan was mijn eetstoornis en onzekerheid waar ik enkele jaren geleden zo mee worstelde. Deze periode heeft mij zoveel sterker gemaakt. Ik heb mogen zien en mogen voelen wat een kracht een mens in zich heeft en daar heb ik tot nu toe heel veel mee bereikt. Ook het moment dat ik naar Amsterdam verhuisde en hiermee alles wat ik mee had gemaakt letterlijk achter mij liet, gaf en geeft mij nog meer ruimte om met bewustzijn en mijzelf bezig te zijn.

Wat mij het meeste heeft geïnspireerd?

Ik denk dat de kracht van mijn moeder toen ze heel ziek was, mijn eigen kracht in mijn anorexia en het feit dat waar je ook bent, jij degene bent die jouw leven creëert. Ik heb niet 1 ding of 1 persoon die mij inspireert. Elke persoon die op mijn pad is gekomen of nog steeds staat inspireert mij, de natuur inspireert mij, de mensheid in het algemeen.. pff zoveel om op te noemen! Ik denk dat het voor mij meer een ding is dat ik mij laat inspireren door alles wat ik meemaak.

Iedere coach klant, iedere hulpvraag en elke vriendin of kennis waar ik een gesprek mee voer is voor mij een genot.

Het geeft mij zoveel voldoening en een gevoel van rust en vreugde. Het is voor mij bijna een sport geworden om mensen te observeren, om hun pijnpunten te ontdekken en hierdoor hen te laten inzien dat, wanneer ze ergens angst, chaos, boosheid of ontevredenheid voor voelen zij dit kunnen omzetten naar een emotie en een gevoel wat hen verder brengt. Ook leer ik heel veel van mijn klanten waardoor ik nog bewuster kan leven en ik mijzelf nog beter leer kennen.

Ik geloof erin dat iedereen hier is om zijn of haar droom te leven. Iedereen heeft een kracht in zich om alles aan te kunnen wat ze op hun pad krijgen.

Leef je dromen. Ga je doelen achterna. Vecht voor wat jij wilt en geniet!

Het leven is van jou en jij kan ervan maken wat jij wilt zolang je maar durft. Houd van jezelf. Omarm je perfecties èn imperfecties. Accepteer je lichaam. Het leven is te kort om onzeker en bang door het leven te gaan. Wanneer je gelooft in je eigen kracht kun je alles aan!

Liefs,

Lianne

door Jane Shaw (admin)

Reacties