fbpx
Ministry of light Yaela & Jantien - 2

De taal van energie en hoe leer ik deze spreken

De laatste jaren zijn zo transformatief geweest voor mij persoonlijk. Al denk dat ik niet de enige ben. Door yoga, ayahuasca, ceremonies en ander lichtwerk. Ik ben er zo dankbaar voor dat deze middelen en manieren er zijn om het bewust zijn te vergroten. Alleen al door meer ‘slow’ living komt er bij mij een rust en ruimte om meer informatie op te pikken uit mijn omgeving of het veld/cosmos. Maar het maakte dat ik opzoek was naar meer en meer antwoorden.

De valkuil: Blijven zoeken

Soms zijn we zo opzoek naar meer en meer antwoorden. En blijven we zoeken. Ik ben zelf in die valkuil gestapt. Oneindige mogelijkheden zien en vinden. Maar niet meer geaard. Niet meer in mijn lichaam. Daar is nu ook verandering in gekomen.

Door de beweging waar we als collectief/persoonlijk mee te maken hebben, worden we allemaal op onze eigen manier uitgenodigd om te onthechten van oude geconditioneerde stukken. Dit kan een behoorlijk uitdagend proces zijn wat gepaard gaat met diepe dalen en hoge hoogtes. Uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om dit proces beter te begrijpen, samen te doorlopen en te weten hoe dit te integreren in het dagelijkse leven.

Hoe integreer je de taal van energie in jouw leven?

Samen met Yaela Voet voelden we de drive om uit een te zetten hoe de taal van Spirit in Ayahuasca bijvoorbeeld te integreren in jouw dagelijks leven. En hoe energie zich beweegt. En wat healing energie precies in gang zet. Dat de uitdaging misschien wel groter wordt in je dagelijkse leven om keuzes te maken die goed voor je zijn.

Hierover delen we en oefenen we in de Tweedaagse Energy Explained op 19 en 20 april.

Heb jij vragen over jouw proces en weet je niet of jij Ayahuasca moet gaan doen of heb je meer aardse therapie? Wil jij meer in jouw kracht komen te staan, meer flow ervaren, meer helderheid scheppen in dit soms verwarrende proces? Dan ont-moeten wij jou graag 19 en 20 april in het Goudlokaal!

Hier vind je meer informatie over het event.

Meer lezen over bewustzijn?

 


Gepost onder Everyday mindfulness met de tags Ayahuasca en Energie

Jantien de Bood

door Jantien de Bood

Reacties