fbpx
Lisanne Stenekes

Lisanne Stenekes

van Ik is Ik Coaching in Wommels

Lisanne Stenekes
van Ik is Ik Coaching in Wommels
Maak kennis met Lisanne

Waar ik je mee kan helpen

 1. Soms kom je in een situatie of relatie terecht waarin je de regie helemaal kwijt bent. De invloed van iemand anders is zo groot dat je jezelf helemaal verliest. Jij weet steeds minder goed wie je bent en wat je wilt.
 2. Je merkt dat opkomen voor jezelf moeilijk is. Je eigen grenzen en waarden vervagen steeds meer. En je raakt verwijdert van je geliefden om je heen.
 3. Misschien ben je in een nare situatie terecht gekomen. Draag je littekens daarvan en beïnvloedt de gebeurtenis je dagelijks leven.
 4. Jij wilt graag de leiding over je leven terug, gelukkig zijn en weer zin hebben in de toekomst. Omdat je moeite hebt met het nemen van beslissingen en het maken van je eigen keuzes pas je je aan aan de ander. Je weet niet zo goed wie je bent en wat jij wilt. Als je dat helder hebt krijg je de regie weer terug.

Even voorstellen

Over mij

(Even) voorstellen…Wie ben ik? Dat is een vraag waar ik steeds gemakkelijker antwoord op kan geven. Maar dat is ook wel anders geweest. Ik heb het me vaak afgevraagd; Wie ben ik? Wat vind ik? Wat wil ik? Wat is het beste om te doen? Waar liggen mijn grenzen? Diep van binnen wist ik het. Maar daar naar luisteren en er gehoor aan geven vond ik lange tijd enorm lastig. Natuurlijk voelde ik het van binnen wanneer ik iets deed wat niet paste bij mijn normen en waarden, principes, bij wat ik wilde, bij mijn mening. En hoe vervelend dat ook voelde ik heb het vaak genegeerd. Ik wilde namelijk ook leuk gevonden worden, wilde ergens bij horen, wilde het vriendje waar ik zo verliefd op was niet teleurstellen…

Inmiddels weet ik waar ik voor sta, hoe ik mijn leven vorm wil geven, heb ik een visie op mijn toekomst, maak ik mijn dromen waar, geef ik grenzen aan, en weet ik steeds beter wat goed is voor mij. In de periode dat ik me ongelukkig voelde en het allemaal even niet meer zag zitten hoopte ik een leven te leiden dat ik nu leid. Mijn leven veranderde toen ik een besluit nam: ik droom ’s nachts en realiseer overdag. Ik ging doen wat ik wilde. Dat is me vooral gelukt door contact te zoeken met andere mensen. Mensen waarvan ik dacht dat ze me konden helpen en mensen waarvan ik voelde dat ik ze kon vertrouwen. Soms was dat een coach of therapeut, soms de buurvrouw, een goede vriendin of een leerkracht.

Dus er is hoop. Hoe diep het dal waar je in zit ook is, ik kan je beloven alles clichés zijn waar. Na regen komt zonneschijn, er is licht aan de horizon, alles kan goed komen! Ik ben er geweest, ben de uitdagingen van het leven aangegaan en ben er nu voor jou.

Liefs,
Lisanne

Lisanne zegt over haar werkwijze

Be who you are. Not who the world wants you to be.

Meer over Lisanne

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Coaching

  Positieve psychologie

  Lichaamsgerichte oefeningen

  Karakterologie

 • Persoonlijk

  Vertrouwen

  Liefdevol

  Toekomstgericht

 • Tori Coachopleidingen 2-jarig

  Karakter Opleiding (socio-energetische karakterstructuren)

 • Op maat afhankelijk van de duur van het traject.

 • De eerste stap naar hulp is meestal het moeilijkst. Kennismaken is helemaal vrijblijvend (en ook een beetje spannend :))

sluiten

Lisanne belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Lisanne een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
9/7/17 09:00 tot 9/7/17 18:00
Dinsdag
9/7/17 09:00 tot 9/7/17 18:00
Woensdag
9/7/17 09:00 tot 9/7/17 18:00
Donderdag
9/7/17 09:00 tot 9/7/17 18:00
Vrijdag
9/7/17 09:00 tot 9/7/17 18:00