fbpx
Katrien van Overbeek

Katrien van Overbeek

van Katrien van Overbeek Life & Business Coaching in Edam

Katrien van Overbeek
van Katrien van Overbeek Life & Business Coaching in Edam
Maak kennis met Katrien

Waar ik je mee kan helpen

 1. Ruimte in je agenda, zodat je meer vrijheid hebt.
 2. Ruimte in je huis, zodat er ook op die manier meer rust komt in je hoofd.
 3. Meer tijd doorbrengen met degene die je dierbaar zijn.
 4. Meer tijd voor jezelf.
 5. Gaan voor wat er écht toe doet!

Even voorstellen

Over mij

Wie ben ik?

Overladen worden met spullen, het druk hebben met verjaardagen en mensen die ontzettend veel energie kosten. Als kersverse moeder ben ik heel blij dat ik daar nu niet meer mee te maken heb.

Jaren geleden heb ik het roer omgegooid. Het moest wel, want ik kreeg te horen dat ik een infectie ziekte had opgelopen. Ik had daardoor ontzettend weinig energie. Eén ding werd duidelijk: ik moest mijn leven simplificeren. Drukte en stress zouden mijn herstel in de weg staan. Ik heb alles op alles gezet om mijn rust te pakken. Overbodige spullen gingen de deur uit, contacten die mij veel energie kostten heb ik verbroken en afspraken die meer op verplichtingen leken skipte ik uit mijn agenda.

Na verloop van tijd kreeg ik weer energie. Ik herstelde volledig, maar ik ging wél verder met opschonen van mijn leven. Heerlijk. Ik leerde nieuwe methodieken waarmee ik niet alleen mijn eigen rust en ruimte kon bewaken maar ook gebruik kon maken van een super belangrijke tool. Namelijk mijn eigen persoonlijke wegwijzer, mijn intuïtie.

Deze tool heb ik steeds verfijnd en optimaal leren inzetten. Het heeft mijn leven totaal veranderd. Soms voelt het alsof ik met een geheim rondloop, terwijl eigenlijk iedereen beschikking heeft tot deze tool. Ik heb best wat omwegen gemaakt en wat ‘trial en errors’ moeten doorstaan voordat ik ben waar ik nu ben. Graag had ik eerder geweten wat ik nu weet. Daardoor voelt het als een roeping om de technieken die ik toepas voor een mooi en gelukkig leven – ook als het even niet mee zit! – te delen.

Laat mij je helpen en maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk advies gesprek. Je krijgt dan van mij 3 persoonlijke tips die je direct kunt toepassen voor meer rust en ruimte in je leven.

Katrien zegt over haar werkwijze

If You Can Dream It, You Can Do It!

Meer over Katrien

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Business Coaching // Life Coaching

   

 • Mentaal

  Emotioneel

  Zakelijk

  Spiritueel

 • Master Psychologie, richting Arbeid & Organisatie

  Yoga Teacher Training Course

  Beroepsopleiding tot Coach

  Training tot Reader

 • Wil jij meer rust, ruimte en vrijheid in je leven? Dan nodig ik je graag uit voor een persoonlijk online advies gesprek. Ik geef je tijdens het gesprek sowieso 3 tips die je direct kunt toepassen voor een leven waarin jij kunt gaan voor wat er voor jou écht toe doet.

 • “If you always do what you always did, you will always get what you always got.”

  Albert Einstein

sluiten

Katrien belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Katrien een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
11/23/18 09:00 tot 11/23/18 18:00
Dinsdag
11/23/18 09:00 tot 11/23/18 18:00
Woensdag
11/23/18 09:00 tot 11/23/18 18:00
Donderdag
11/23/18 09:00 tot 11/23/18 18:00
Vrijdag
11/23/18 09:00 tot 11/23/18 18:00