fbpx
Joan Handels

Joan Handels

van Happy on Stage in Ankeveen (Hilversum area)

Joan Handels
van Happy on Stage in Ankeveen (Hilversum area)
Frans fennishof 16
1244 RJ Ankeveen (Hilversum area)
Maak kennis met Joan

Waar ik je mee kan helpen

 1. Je bent goed in wat je doet, maar op het podium kun je zelden laten horen of zien wat je in je hebt. Je voelt je onzeker of zelfs angstig waardoor je geen controle meer lijkt te hebben over je performance/
 2. Je staat voor een uitdaging, die je heel graag wilt aangaan, (werk of privé) maar alleen al de gedachte bezorgt je buikpijn van de stress...

Even voorstellen

Over mij

Geboren en getogen in Zuid Limburg, vertrok ik op mijn 18e naar Amsterdam om daar aan Het Sweelinck Conservatorium te gaan studeren. De 6 jaar die ik in Amsterdam woonde en vertoefde tussen al deze muziekstudenten, de hele dag met je instrument en met muziek bezig zijn, het was een heerlijke tijd. Ik was als een vis in het water..

Maar zo nu en dan werd ik geconfronteerd met mijn perfectionisme, controledrang en mijn angst! (Zoals zoveel musici en andere mensen overigens) De schade tijdens mijn studie bleef beperkt en ik kon afsluiten een heel mooi eindexamen. Maar daarna begon het echte leven pas…Ik heb heel veel mooie momenten beleefd in de muziek, maar het lukte mij niet om op de belangrijke momenten te pieken, te stralen, me zo vrij te voelen dat ik kon laten horen wat ik in me had en wat ervoor nodig was die begeerde orkestbaan te krijgen.

Na jaren van struggle is het me in ieder geval wel gelukt om me weer vrij te voelen, en met heel veel plezier te musiceren. Deze struggle en de mooie uitkomst hebben ertoe bijgedragen dat ik mental coach wilde worden, dat ik mensen wil begeleiden op hun weg, of zij nu voor hun beroep muziekmaken of in hun vrije tijd, of helemaal niet.

Persoonlijk ben ik van mening dat mijn ervaring als musicus mij een ‘rijkere’ coach maakt en andersom denk ik dat mijn coaching bijdraagt aan een betere muziekdocent (dwarsfluit) en een ‘mooiere’ muzikant.

Joan zegt over haar werkwijze

Feel free and express yourself!

Meer over Joan

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Interessante links
 • Coaching voor musici en andere podium artiesten

 • ruimte en richting

  Met compassie

  Gericht op persoonlijke wensen

 • Uitvoerend en docerend musicus fluit, Sweelinck Conservatorium Amsterdam

  CIVAS mental coaching

  CIVAS ACT (acceptance and commitment therapy)

 • €75 exclusief btw per sessie van ca. 60 minuten

  €110 exclusief btw per sessie van 90 minuten

  Kennismakingsgespek (30 minuten) is gratis

 • De sessies kunnen plaatsvinden bij Joan thuis in Ankeveen, in Hilversum of in Amsterdam.

  Mijn omgeving biedt voldoende en prachtige gelegenheden om te wandelen in bos en over hei. Wanneer reizen een probleem vormt, bestaat ook de mogelijkheid om te Skypen.

 • https://happyonstage.nl

sluiten

Joan belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Joan een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
1/5/18 09:00 tot 1/5/18 18:00
Dinsdag
tot
Woensdag
tot
Donderdag
tot
Vrijdag
tot