fbpx
Jane Shaw

Jane Shaw

van JaneShaw in Amsterdam

Jane Shaw
van JaneShaw in Amsterdam
WG plein 377
1054 SC Amsterdam
Maak kennis met Jane

Waar ik je mee kan helpen

 1. Wanneer jij je niet meer op je plek voelt op je werk en dit wil aanpakken in je huidige baan en/of opzoek bent naar een nieuwe uitdaging.
 2. Wanneer je onverklaarbare stress en pijn, zowel lichamelijk als emotioneel, ervaart en er in het reguliere traject niet uitkomt.
 3. Wanneer je het gevoel hebt dat je op het randje aan het leven bent of er net over heen bent gevallen, en opzoek bent naar praktische tools die je helpen meer balans, rust en energie in je dagelijkse leven te creëren.

Even voorstellen

Over mij

Voor mij bestaat er geen één waarheid of één weg. Er is een tijd en pad voor alles en iedereen, op zijn of haar eigen en passende wijze. Het vinden en voelen van wat er bij jouw past, daar gaat het leven om. Zodat jij jouw waarheid kan leven. Finding a way to really ‘Just be You!’.


Binnen zowel mijn zakelijke als persoonlijke coaching kijk ik vanuit een holistische blik naar een vraag. En gaan we opzoek naar wat er echt bij jouw past. Tijdens een sessie maak ik gebruik van verschillende technieken en de uitkomst is altijd praktisch van aard. Zodat je zelf thuis en/of op werk meteen stappen kan maken. Verandering en balans komen van binnen uit en ons zelfhelend vermogen is veel groter dan we ons realiseren. Daarvan bewust worden is vaak al de grootste stap.

Ik vind geen enkele vraag gek en help je graag met wat er ook in je leven speelt en daar zelf niet uitkomt. Om stress tegen te gaan, angsten te overwinnen, pijn te verminderen, negatieve patronen te doorbreken, depressie aan te gaan of je te supporten in grote transities. Vaak kunnen we al in een paar sessies (5-7) tot de kern van jouw situatie en vraag komen en werken naar een duurzame oplossing. Eentje die werkelijk in je dagelijkse leven past en je op alle niveaus ondersteunt.

lees meer

Jane zegt over haar werkwijze

I believe everything is connected and all you need to do, is to just be You

Meer over Jane

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 •  

  On-the-job coaching

  Loopbaan coaching

  Lifestyle coaching

  Human Design

  Acupressuur

  Meditatie

  Healing & Reiki

 • Cognitief

  Lichamelijk

  Spiritueel bewuwstzijn

 • International Kundalini Yoga Therapy Training

  International Kundalini Yoga Teacher Training

  Tula Massage

  Reiki Usui Shiki Ryoho – First & second degree of Usui System of Natural Healing

 • Particulier: 100 euro per sessie (incl. btw)

  Zakelijk: 145 euro per sessie (excl. btw)

 • In essence I believe everything is connected: business, mind, body & spirit. What we do and how we act and feel comes from the same place within. When we take a step back and sit still for a moment I believe there is a path, time and solution for everything and everyone.

  En oh ja, wil je weten wat ‘the real me’ triggert? Ik vind mezelf vaak terug in muziek, theater, film, meditatie en dromen…..;-). En jij?

sluiten

Jane belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Jane een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/22/19 09:00 tot 10/22/19 20:00
Dinsdag
10/22/19 09:00 tot 10/22/19 20:00
Woensdag
10/22/19 09:00 tot 10/22/19 20:00
Donderdag
10/22/19 09:00 tot 10/22/19 20:00
Vrijdag
10/22/19 09:00 tot 10/22/19 20:00