fbpx
Frederike Karthaus

Frederike van Verschuer-Karthaus

van Karthaus Coaching & Training in Utrecht

Frederike van Verschuer-Karthaus
van Karthaus Coaching & Training in Utrecht
Maak kennis met Frederike

Waar ik je mee kan helpen

 1. Persoonlijke ontwikkeling. Loop je in je werk of relatie(s) telkens tegen dezelfde dingen aan en wil je daar verandering in brengen? Wil je beter in je vel zitten? Je grenzen beter leren kennen en bewaken?
 2. Loopbaan en keuzes maken. Wil je ander werk maar weet je nog niet precies wat, of hoe je dat moet aanpakken? Of in je huidige werk je draai (her)vinden? Wil je zicht op je talenten en leren hoe je die kunt inzetten? Vind je het moeilijk om richting te kiezen?
 3. Stress en burn-out. Ervaar je stress of spanningen en wil je hier anders mee leren omgaan? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd en wil je de regie nemen over je eigen leven? Heb je een burn-out en wil je je energie weer terug vinden?

Even voorstellen

Over mij

Via op het eerste gezicht wat omwegen – een studie rechten waar ik inhoudelijk nooit iets mee heb gedaan, een jarenlange relatie die over ging, werk dat ineens niet meer paste, een burn-out, om maar wat zaken te noemen…- ben ik precies uitgekomen waar ik nu wil zijn. En bleken alle paadjes wel ergens goed voor, ook de minder leuke. Natuurlijk zijn er nog allerlei paden te bewandelen (gelukkig!), is er van alles te leren, zijn er nog doelen te halen en ook dingen die beter of anders zouden kunnen. Maar het totaalplaatje is voor mij goed zoals het is. En dat gun ik jou ook!

Iedereen heeft zichzelf in zijn of haar jeugd patronen en gedragingen aangeleerd die op dat moment nuttig waren, maar die je nu in de weg kunnen zitten. Door goed te luisteren, te vragen en zo nodig te confronteren, help ik je om zicht te krijgen op jouw patronen en overtuigingen. Bewustwording helpt je zelf de regie (weer) in handen te nemen en te kiezen hoe je omgaat met je partner/ familielid/ omgeving/ werk/ collega etc. Je leert vanuit een ander perspectief te kijken naar je omgeving en jouw eigen invloed daarop.

Mijn aanpak is nuchter, persoonlijk en op maat. Ik gebruik verschillende soorten (gespreks-)technieken en oefeningen. Deze zet ik in afhankelijk van wat er op dat moment nodig is en wat bij jou past. In elk gesprek is er aandacht voor ‘hoofd, hart en buik’, met als uitgangspunt het in balans brengen van denken, voelen en luisteren naar je lichaam.

Daarbij maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaringen naast de kennis en professionele ervaring die ik heb opgedaan door opleidingen, cursussen, vrijwilligerswerk en in de kleine 7 jaar die ik als loopbaanadviseur en trainer heb gewerkt bij Ebbinge.

Ik woon in Utrecht met man en twee kinderen. Afspraken vinden plaats in Wittevrouwen (in 10 fietsminuten of met de bus van Utrecht CS bereikbaar) of tijdens een wandeling op de prachtige landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen aan de rand van Utrecht.

Frederike zegt over haar werkwijze

Happiness is not the absence of problems, but the ability to deal with them

Meer over Frederike

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • 1 op 1 coaching op maat

  Coaching op basis van drijfveren

  Werken met creativiteit

  Lichaamswerk

  Mindfulness

  Loopbaanbegeleiding

 • Maatwerk

  Nuchter

  Oordeelvrij

  Resultaatgericht en praktisch

  Afwisseling tussen gesprek, verstillen/meditatie, oefeningen

 • Coach Practitioner, Alba Academie (Internationale accreditatie EQA)

  Specialisatietraining Stress & Burn-out, Alba Academie

  Nederlands recht (privaat- en bedrijfsrecht), Rijksuniversiteit Groningen

  Minor Journalistiek, Rijksuniversiteit Groningen

 • Particulier: €95,- incl. BTW per gesprek

  Zakelijk: €135,- excl. BTW per gesprek

 • Nog wat praktische informatie: ik werk in Amsterdam en in Utrecht (waar ik vanaf september 2016 woon).

  En oh ja 2… één van mijn andere favoriete quotes:

  “Things usually turn out best for people who make the best of the way things turn out”

sluiten

Frederike belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Frederike een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
deze dag werk ik niet
Dinsdag
2/26/19 09:00 tot 2/26/19 18:00
Woensdag
2/26/19 09:00 tot 2/26/19 18:00
Donderdag
deze dag werk ik niet
Vrijdag
2/26/19 09:00 tot 2/26/19 18:00