fbpx
Dorien Bontrup

Dorien Bontrup

van TROUW AAN JEZELF life coaching in Santpoort Zuid

Dorien Bontrup
van TROUW AAN JEZELF life coaching in Santpoort Zuid
Louise de Colignylaan 2
2082 BN Santpoort Zuid
Maak kennis met Dorien

Waar ik je mee kan helpen

 1. THUIS KOMEN bij jezelf. Wérkelijk in verbinding gaan met jezelf. Vanuit deze wezenlijke verbinding kan je het leven gemakkelijker nemen zoals het komt. En voel je je vrij om JE EIGEN WEG te gaan.
 2. Je wilt verandering in je leven, maar het lukt maar niet om het tij te keren…
 3. Je wilt in lijn leven met wat wérkelijk waar is voor jou, je wilt 'ontwaken' uit oude conditionering en neigingen.
 4. Je zoekt bewustzijn & innerlijke verdieping. Wie ben ik? Wat wil ik?
 5. Je wilt meer helderheid ervaren. Hoe kan het dat je je soms zo vastgelopen en uit balans voelt?

Even voorstellen

Over mij

Na het afronden van de studie psychologie in 2000 en diverse omzwervingen verder, ben ik in 2008 gestart met de praktijk, TROUW AAN JEZELF life coaching – ‘Leef je essentie’.

Sinds ik mij kan heugen heb ik een verwondering voor ‘mensen en hun zielenroerselen’. Een moeiteloze passie voor het mens zijn. Het logische gevolg was een intensieve ‘innerlijke verdiepingsreis’. Ergens gedurende deze reis vond er een belangrijke heroriëntatie in mijn bewustzijn plaats.

Vanuit totale heelheid zag ik dat ik het leven zélf ben. Er staat niets los van wat ik ben. Ik ben het al. Onvoorwaardelijk en compleet. Hier en nu aanwezig. Deze Zelfrealisatie was bizar en ergens ook vertrouwd.

Hierna volgde een lange periode van dankbaarheid en rust. Mijn zoektocht was gevallen. Ik hoefde me niet langer te bewijzen of te verstoppen.

En nu loop ik mijn pad. Geen idee meer waar naartoe en dat is ook de lol ervan. Afstemmend op wat goed voelt in het moment. Mijn liefdevolle ontdekkingsreis.

Dorien zegt over haar werkwijze

It is truth that liberates, not your effort to be free

Meer over Dorien

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Life coaching; 100% maatwerk, ik stem af op innerlijk weten. Ik ervaar diep vertrouwen in het dynamische samenspel. Ik stel vragen, laat doorvoelen, spiegel, maak concreet en stimuleer jou om jouw antwoorden te hervinden.

 • De 1e aanzet tot wezenlijke verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel terrein is te onderzoeken hoe jij uit contact gaat met jezelf. Met welke (onbewuste) neigingen en denkbeelden vertroebel jij jouw innerlijke weten? We gaan ook ontdekken hoe jouw essentie (immer hier en nu aanwezig) meer ‘online’ kan komen.

 • Arbeids- en Organisatie Psychologie & Sociale Psychologie, NLP Practitioner & NLP Master, The Work, Mindfulness, Systemisch werk & familie opstellingen, Self-Connection.

  Echter mijn grootste leermeester: ‘Het leven zelf’… in al haar verschijningsvormen. Altijd raak en op het ‘juiste’ moment.

 • Een kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Zo kan jij bepalen of de juiste snaar geraakt wordt. Trajecten zijn intensief en kort (gemiddeld 4 keer). Neem contact op voor meer informatie.

 • To have faith is to trust yourself to the water. When you swim, you don’t grab hold of the water, because if you do you will sink and drown. Instead you relax and float. – A.Watts

sluiten

Dorien belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Dorien een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
1/8/18 09:00 tot 1/8/18 17:00
Dinsdag
tot
Woensdag
tot
Donderdag
tot
Vrijdag
tot