fbpx
Arienne Post

Ariënne Post

van LAB30 in Haarlem

Ariënne Post
van LAB30 in Haarlem
Maak kennis met Ariënne

Waar ik je mee kan helpen

 1. Contact met je authentieke zelf: als je in contact bent met je authentieke ik, voel je beter aan wat je nodig hebt om je potentieel te kunnen benutten.
 2. Persoonlijk leiderschap: neem zelf de regie! Leer jezelf kennen met al je talenten en valkuilen zodat je jezelf kan gaan leiden en je doelen kunt gaan realiseren.
 3. Doorbreken van patronen: welke patronen zitten jou in de weg en vormen een belemmering om je (droom)doelen te realiseren? In contact met het paard komen deze buiten jezelf tot leven, zodat je kan zien en ervaren wat je steeds doet en wat dat je brengt. Maar ook hoe het anders kan.
 4. Experimenteren met nieuw gedrag: in contact met het paard krijg je ter plekke feedback op je gedrag. Loop je vast met je standaard manier van handelen? Dan is dit de ideale situatie om te proberen welke aanpak wél werkt.
 5. In contact met je lichaam: paarden zijn altijd in contact met hun lijf én de omgeving. Dat is hun manier van overleven. Een sessie met het paard brengt je in contact met je eigen lijf en geeft je inzicht in de signalen die het je stuurt. Zo leer je (meer) op je eigen natuur te vertrouwen.

Even voorstellen

Over mij

Al heel lang wilde ik ‘iets’ met mensen, gedrag én dieren. Maar ik had geen idee hoe ik dat moest combineren. Ik ging aan de slag als communicatiemanager, vanuit de gedachte dat reclame in feite ook met gedrag te maken heeft. Maar in mijn werk had ik eigenlijk helemaal niet het gevoel dat ik daar ook echt mee bezig was.

Ik switchte van baan en kreeg samen met het nieuwe team een training Belbin. Die middag vielen er meerdere kwartjes: over mezelf, over mijn kwaliteiten, over samenwerking, maar ook over mijn toekomst. Want wat die man daar stond te doen, dat wilde ik ook!

Toen enkele jaren later mijn contract niet werd verlengd, voelde ik: dit is het moment om er gehoor aan te geven! Kort daarna ontving ik mijn eerste eigen paardencoaching. Er kwam veel samen en ik snapte ineens hoe ik mensen, gedrag en dieren kon combineren. Een half jaar later richtte ik LAB30 op, waarmee mijn droom realiteit werd.

Vanuit LAB30 coach ik urban professionals, ondernemers en teams. Paarden en de natuur spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn je spiegel en een katalysator in het proces. In de interactie met het paard worden je patronen snel zichtbaar en kun je meteen experimenteren met nieuw gedrag. Vaak gaat het over persoonlijk leiderschap, patronen doorbreken en je talent de ruimte geven. Over jezelf zijn dus. Want als je volledig jezelf kan zijn, maak je makkelijker contact. Echt contact. Dan ontstaat er ruimte voor anderen om aan te haken bij jouw dromen en idealen.

Ariënne zegt over haar werkwijze

Get lost in nature and you will find yourself

Meer over Ariënne

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Paardencoaching

  Coaching in/met de natuur

  Teamcoaching

  Systemisch werk

  Belbin teamrollen training

 • Fysiek

  Mentaal

  Emotioneel

  Spiritueel

  Zakelijk

   

 • Leergang Professional Coachen (Coaching Academy International)

  Basisopleiding Paardencoaching (Caprilli Coaching & Training)

  Systemische Paardencoaching (Caprilli Coaching & Training)

  Paardencoaching voor Teams (Caprilli Coaching & Training)

  TA-101 (TA Academie)

  Masterclass Teamrollen Belbin (Mensen in Bedrijf)

 • Particulier: 80,- (incl BTW)

  Zakelijk: 125,- (excl BTW)

 • Ik werk samen met verschillende locaties in Haarlem en Amsterdam voor de sessies met het paard. Heb je weinig ervaring met paarden? Dat is eerder een voordeel! In de sessie wordt bovendien niet gereden, maar sta je naast het paard in de bak.

sluiten

Ariënne belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Ariënne een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Dinsdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Woensdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Donderdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Vrijdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00