fbpx
anja damhuis

Anja Damhuis

van d’ Aquamarijn in Apeldoorn

Anja Damhuis
van d’ Aquamarijn in Apeldoorn
Spoorstraat 41-b
7311 PE Apeldoorn
Maak kennis met Anja

Waar ik je mee kan helpen

 1. Jezelf leren kennen en aanvaarden. Bewust worden van je kwaliteiten, passies én van je valkuilen en allergieën, zodat je inzicht krijgt in wie je ten diepste bent! Hoe is jouw relatie met jezelf? Hoe zijn je gedachten en gevoelens over jezelf?
 2. Helderheid over je levensdoel. Waarom ben je hier? Welke situaties trek jij aan? En hoe zie je dat terug in jouw leven? Ben jij toe aan een nieuwe richting?
 3. Ontdek de magie van je eigen creatiekracht. Ervaar jij problemen in het creëren van jouw wensen en verlangens? Hoe weerspiegelt de buitenwereld jouw binnenwereld?
 4. Je emoties en overtuigingen herkennen en ombuigen van negatief naar positief.
 5. Aha momenten en kwartjes.

Even voorstellen

Over mij

Hallo, mijn naam is Anja. Als jong meisje was ik al hoog gevoelig. Door mijn gevoeligheid kon ik dwars door de façades van iemand heen kijken. De meeste mensen ontkenden wat ik zag en voelde, ze waren zichzelf niet bewust van hun schaduwkant. Sommigen vonden me raar en eng.

Hoog gevoeligheid heeft twee belangrijke aspecten; een scherp waarnemingsvermogen en een tere kwetsbaarheid. Door alle ontkenningen van buitenaf ontkende ik ook mezelf en raakte steeds verder van mezelf verwijderd. Ik geloofde niet meer in mezelf en mijn waarnemingen. Pas later toen ik me spiritueel ging ontwikkelen hervond ik mijn authentieke zelf. Mijn kwetsbaarheid is nu mijn kracht. Dat is wat ik iedereen toewens! De liefdeskracht die er voor zorgt dat je oordeel loos naar jezelf én anderen kunt kijken.

Veel heb ik geleerd in opleidingen, cursussen en workshops. Veel boeken heb ik gelezen. Toch heb ik de meest waardevolle lessen geleerd in- en door het leven. Al deze lessen en processen heb ik gecombineerd en er uiteindelijk mijn “Anja ding” van gemaakt. Deze inzichten deel ik graag met iedereen die daar voor open staat en het zichzelf gunt de beste versie van zichzelf te worden.

Mijn praktijk heet d’ Aquamarijn en dat heeft een reden. De Aquamarijnsteen staat voor zuiverheid en vrijheid. Ze brengt licht en helderheid in de meest donkere hoeken van de ziel en stimuleert de vele goede eigenschappen die daar verscholen liggen.

Ieder mens is een weerspiegeling van de ruwe kristal. Als coach begeleid ik jou in je eigen proces van persoonlijke ontwikkeling. Of het nou om je werk, je liefdesleven, familie, vrienden of je spirituele ontwikkeling gaat, jij bent het centrum van waaruit alles zich voltrekt. Samen gaan we op zoek naar (onbewuste) beperkende emoties en overtuigingen die je tegenhouden om van de ruwe versie naar een schitterende geslepen versie te groeien…

Het geeft mij vervulling jou de spiegel voor te houden en je de lessen te laten zien die verscholen liggen in je ervaringen. Als je jouw levenslessen snapt, kan je andere keuzes maken. Dan ben je vrij en kan je zonder beperkingen je leven de invulling geven die jij wenst!

Een greep uit de tools die ik gebruik tijdens mijn consulten en hoe ze werken. Alle afzonderlijke “tools” of combinaties daarvan hebben een diepgaand effect en leveren een blijvend resultaat op.

Numerologie
Numerologie is de psychologie, filosofie en wetenschap der getallen. Op basis van je voornaam, achternaam en je geboortedatum krijg je inzicht in je persoonlijkheid. Je levensdoel, talenten, je innerlijke wereld en hoe je op andere mensen overkomt. Andere aspecten waar je met Numerologie achter kunt komen zijn o.a. de thema’s die een belangrijke rol spelen in jouw leven op dit moment en waarom je met de een beter op kunt schieten dan met de ander.

Het Enneagram
Het Enneagram laat zien wat de kracht en valkuilen zijn van je persoonlijkheid. Maar ook wat je voornaamste drijfveer is, hoe jij jezelf verdedigd en hoe- en waarom jij jezelf tegenwerkt bij het behalen van je wensen, dromen en doelen.
Deze inzichten helpen jezelf, de ander en de omstandigheden waarin je verkeert beter te begrijpen en de manier waarop je hier mee om gaat te verbeteren.

Emotioneel Evenwicht.
Emoties spelen een belangrijke rol in een mensenleven. Positief motiveren ze je en sturen je aan je doelen te bereiken en een vervuld leven te leiden. Negatief kunnen ze je blokkeren.
Emotioneel evenwicht als tool is bedoeld om negatieve gevoelens te herkennen, te onderzoeken, te accepteren en te transformeren. Iedere negatieve emotie heeft namelijk een positieve tegenpool. Zo kan je boosheid transformeren naar daadkracht en kwetsbaarheid leert je compassie te voelen.
Wanneer emoties de baas over jou spelen en je beperken, kan Emotioneel Evenwicht je helpen de balans te hervinden.

Chakra healing
De chakra’s vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. Door het integreren van lichaamsbewustzijn via het chakrasysteem wordt de samenwerking tussen de emotionele, mentale en fysieke beleving bevorderd.

Engelen
Engelen zijn een brug naar het contact met je “hoger” bewustzijn. Je zuivere zelf, liefde, vrede, gelukzaligheid of hoe je het ook noemen wilt. Engelen gaan voorbij de sluiers van het ego en je persoonlijkheid. De communicatie gaat via je hart, je ziel, je intuïtie. Engelen zijn universele boodschappers en ze helpen je om liefde te ervaren in je gevoelens, gedachten en handelingen.
Iedere Engel staat voor een andere kwaliteit/ eigenschap. Engelen weten wie je werkelijk bent en helpen je bij het maken van zuivere keuzes. Als je contact wil maken met Engelen moet je bereid zijn eerlijk naar jezelf te kijken. Engelen zijn liefdevol, geduldig en oordelen niet. Hoe meer je in contact komt met engelen hoe meer je bewustzijn zal verhogen. Je gaat anders denken, anders voelen, anders eten en kiest andere vrienden.

Creatiekracht
Vaak merk ik dat mensen onbewust gericht zijn op dat wat ze niet willen, waardoor ongewenste situaties in stand blijven. Door de focus te houden op wat je wel wil in plaats van wat je niet wil, kan je voor een groot deel je eigen toekomst creëren. Om je diepste verlangen te leven is het nodig dat denken, voelen en doen op één lijn zijn. Als je voelt dat je hele wezen het zelfde wil, word je een magneet en trek je mensen en situaties aan die je helpen je dromen, doelen en wensen ook werkelijk te realiseren.

Anja zegt over haar werkwijze

Aangeraakt door liefde wordt iedereen een levenskunstenaar…. het onmogelijke mogelijk en het doel van het leven het leven zelf… wauw! ☺

Meer over Anja

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Zelfinzicht door zelf reflectie (Numerologie/ Enneagram)

  Emotioneel Evenwicht en de kracht van vergeving

  Van Onbewust naar Bewust (van ruw naar geslepen)

  Inzicht in- en beïnvloeden van je eigen creatieproces

  Geleide meditatie oefeningen

  Engelenbewustzijn

  Diep-ziel-duiken door middel van Encaustic Bijenwastekenen

 • Holistisch > met de nadruk op Spiritueel, Emotioneel, Mentaal

 • Reiki 1 en 2

  EIK > Enneagram Integratie Kunde bij Willem Jan van de Wetering.

  Chakra Healing bij Dr. Roy Martina

  Emotioneel Evenwicht (EFT) bij Dr. Roy Martina

  Seminar The Secret, het geheim van de wet van aantrekkingskracht bij Dr. Roy Martina op Curaçao

  Contact met Engelen en “Lichtmeesters” bij Gerhard. K. Pieroth

  Intuïtieve ontwikkeling bij het Medium college

  Seminar All In One Christallin Practitioner bij Dr. Roy en Drs. Joy Martina in Duitsland

 • Particulier vanaf € 65,00 per uur
  Zakelijk vanaf € 150,00 per uur

 • Je kunt kiezen voor een “live” consult, een telefonisch consult, een consult per e-mail of een van mijn workshops volgen.

  Na een sessie bij mij:

  • Ben je in staat jezelf te zijn én te blijven onder alle omstandigheden en vol vertrouwen en plezier mee te gaan op de stroom van het leven.
  • Zit je weer lekker in je vel, kan je om jezelf lachen, genieten van je innerlijke kracht en weet je wat je waard bent en dat je het waard bent!
  • Ben je in staat je verdere ontwikkeling met vreugde en nieuwsgierigheid tegemoet te zien!

  Mocht je nieuwsgierig zijn geworden of ben je er aan toe het heft van je leven weer in eigen hand te nemen? Dan “ont”moet ik je graag!

sluiten

Anja belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Anja een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Dinsdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Woensdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Donderdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00
Vrijdag
10/31/20 09:00 tot 10/31/20 18:00