fbpx
Anita Mulderij

Anita Mulderij

van Anita Mulderij in Amsterdam

Anita Mulderij
van Anita Mulderij in Amsterdam
Jan van Galenstraat
1056 BK Amsterdam
Maak kennis met Anita

Waar ik je mee kan helpen

 1. Verbinden: Ontdek hoe je weer in contact komt met je lichaam en vol zelfvertrouwen en vanuit je hart kunt leven. Hoe je dat doet? Samen gaan we weer contact maken..
 2. Bevrijden: Struggle jij met je eetpatroon, je gewicht en is de relatie met je lichaam niet zoals je zou willen? Oude overtuigingen, pijn, angst en schaamte houden je tegen. Samen gaan we aan de slag om je oude overtuigingen te resetten zodat je weer durft te luisteren naar je intuïtie, eet wat je lichaam nodig heeft en van je lichaam kunt houden.
 3. Integriteit: Eerlijk zijn naar jezelf en je veilig voelen in jezelf. We gaan samen ontdekken hoe je elke belofte aan jezelf kunt nakomen en waarom dat zo belangrijk voor je is.
 4. Mindset: Je perspectief gaat veranderen: Je gaat ervaren dat je om van jezelf te houden niet je lichaam hoeft te veranderen maar je relatie met je lichaam en met voedsel. Ik leer je hoe je dat kunt doen.
 5. Cadeau aan jezelf: Met een coachtraject leer je vanuit zelfacceptie een nieuw verhaal creëren over je lichaam waardoor je je vrij in je lichaam voelt en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Over mij

Van nature ben ik een zoeker, iemand die altijd bezig is met persoonlijke en spirituele groei en het leven ten diepste wil ervaren.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met hoe mijn lichaam eruit ziet. En ik kan me vanuit het verleden maar weinig momenten herinneren waarop ik er echt blij mee was.

Ook mijn relatie met voedsel is met name in mijn tienerjaren een grote struggle geweest waardoor de interesse ontstond om Voeding & Dietetiek te gaan studeren.

Daar leerde ik veel over voedsel en wat het met je lichaam doet. Steeds meer kwam ik tot het besef dat veel van de gewoonten die ik had geleerd niet aansloten bij de behoeften van mijn lichaam.

Ook leerde ik dat mijn moeizame relatie met eten en mijn lichaam voortkwam uit een gevoel van onveiligheid, het niet kunnen uiten van emoties en doordat ik mezelf vergeleek met ideaalbeelden.

De afgelopen 10 jaar is voor mij een zoektocht naar binnen geweest. Door yoga, meditatie en zelfrealisatie kwam ik erachter “wie” ik ben. Ik kwam weer in contact met mijn ziel en durfde weer naar mijn lichaam te luisteren. Ik kon de signalen die het me gaf weer “horen”.

Ook leerde ik dat wanneer je vertrouwt op het leven en omarmt wat er is, je precies krijgt wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Wat is het fijn om weer te kunnen ontspannen, verzachten en te voelen dat je geleid wordt.

Ik ben enorm dankbaar dat ik me veilig mag voelen in mezelf en dat mijn lichaam mijn kompas is geworden. Het voertuig waarin ik dit leven mag ervaren.

In de afgelopen 6 jaar dat ik werkzaam ben als voedingscoach ben ik erachter gekomen hoeveel strijd, zelfhaat en hardheid er onder vrouwen is als het gaat om hun lichaam. Hoeveel vrouwen het contact met hun lichaam (en ziel) kwijt zijn door te leven vanuit het hoofd, vanuit wat er verwacht wordt en hoeveel afwijzing van het lichaam er is.

Het raakt me diep hoe hard en streng vrouwen voor zichzelf zijn en niet meer horen wat hun lichaam en hun intuïtie ze te vertellen heeft.

Inmiddels heb ik ontzettend veel vrouwen geholpen om weer in contact met lichaam en ziel te komen en vanuit zelfacceptatie hun relatie met voedsel en hun lichaam te herstellen.

Als je er klaar voor bent om de reis naar binnen te maken en je weer thuis te voelen in je lichaam en je relatie met voedsel te herstellen dan werk ik heel graag met je!

Anita zegt over haar werkwijze

"Your heart knows the way. Run in that Direction" - Rumi

Meer over Anita

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Interessante links
 • Omdat iedereen anders is, ziet ook ieder coachtraject er anders uit. Hoe een traject eruit ziet en hoe lang we nodig hebben verschilt per persoon en wordt tijdens een eerste gesprek besproken.

  De meeste trajecten duren tussen de 8 en 10 weken en bestaan uit vier sessies van 1,5 uur.

  Ik werk met NLP, Bodyconfidence coachingtechnieken, visualisatie, meditatie, mindfulness,

 • Holistische benadering

  Thema’s die aan bod komen:

  • Voeding en het verhaal over je lichaam: Belemmerende overtuigingen, gedragspatronen achterhalen.
  • Hoe is je relatie met voedsel? Waarom eet je en waar heb je echt honger naar?
  • Hoe is de relatie met jezelf? Hoe praat je met jezelf, hoe integer ben je naar jezelf, wat zijn je waarden?
  • Het creëren van een nieuw lichaamsverhaal.
  • Het reguleren van emoties
  • Mindful en intuïtief eten
  • Lichaamsbewustzijn: bewust worden van je lichaam
  • Leven vanuit authenticiteit

  Afhankelijk van de behoeften van de coachee komen bovenstaande thema’s met bijbehorende praktische tools en oefeningen aan bod.

   

 • HBO Voeding & Diëtetiek

  NLP Master

  NLP Practitioner

  ICM Coachopleiding

  Reiki 1

  Bhagavad Gita Study

  Certified Body confidence Coach  (IBCC Institute for Body Confidence Coaching)

 • Kosten liggen tussen de 70 en 500 euro. Afhankelijk van het traject.

  Gemiddeld duurt een traject vier sessies van 1,5 uur. Kosten hiervan zijn 450 euro.

   

 • Emotie eten: disconnectie tussen lichaam en ziel 

  Emotioneel overgewicht

  Spiritueel afvallen

  Zo accepteer je het lichaam dat je van nature hebt gekregen

  7 holistische tips voor als afvallen niet lukt 

  De invloed van je zelfbeeld op afvallen

sluiten

Anita belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Anita een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
deze dag werk ik niet
Dinsdag
deze dag werk ik niet
Woensdag
deze dag werk ik niet
Donderdag
deze dag werk ik niet
Vrijdag
deze dag werk ik niet